ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
بهتر بود می گفتی در مسیر رئیس جمهورهای اسبق ایران . در ایران هرکس رئیس جمهور بشه ، بعد منفورترین نفر از دید مردم می شه .
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
تابناک هرچی تقصیر هست گردن ریس جمهور قبل می اندازه مثل حرف های دوره گذشته آقای رحانی که همه مشکلات را مربوط به ریس جمهور قبل می دونست.یعنی الان مملکت گل و بل بل شده
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
تمام بدبختی های که میکشیم از دست احمدی نزاد هست . از آن برجامی که مسولین کشور را مجبور به قرار داد کرد از آن دادن ول نقد با پرتاب کردن پول بین مردم ولی با رشد نقدینگی مردم را بیچاره کرد . آز آن مسکن کبریت قوطی بدون برنامه . از ان طرح فرزند اوری و پاداش یک میلیون تومانی . از آن لایحه ازدواج دوم بدون اجازه همسر اول که در مجلس رد شد وو ووو هرچی میکشیم از دست این ادم هست ولی هنوز دست بردار نیست
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
با عرض معذرت، باید بگویم که تشبیه ترامپ با رییس جمهور اسبق ایران در مقطع کنونی، یک نقد بزدلانه می باشد زیرا در زمان زمامداری احمدی نژاد، هرگز مشاهده نشد که سایت تابناک وی را بخاطر عزل سریالی وزیرانش بطور جدی مورد انتقاد و سرزنش قرار دهد.
ارزش هر کامنت و تحلیل، در زمان طرح آن نهفته است.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
احمدی نژاد مقایسه با ترانپ . هردو دوست دارند از مجلس و قانون عبور کنند . هر دو هر روز بی حرف نمیتوانند باشند فک ۲۴ ساعت در حال جدل سیاسی هست . اما احمدی نژاد در سازمان ملل گفت آمریکا خودش ۱۱ سپتامبر را اجرا کرد تا به عراق حمله کند احمدی جان با تحلیل شما آن امریکای که میزبان تو بود دلش چی کشید . اگر بر حساب حرف تو باشد یعنی این سناریو امروز در خلیج فارس امریکا خودش به ناو خود موشک شلیک کند و سربازانش بمیرند سپس به کشورهای دشمن خودش حمله کند طرفداران احمدی نزاد تحلیل کنید
عليرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
هر كي خودشو عقل كل بدونه و مشورت نكنه شك نكن راه رو اشتباه ميره و يه روزي به بن بست ميخوره....
پیک موتوری
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
اولا احمدی نژاد در دو سال اول بعد از سال92 از خجالت و شرمندگی به خاطر انبوهی از مشکلات که برای کشور تراشیده بود در گوشه ای پنهان شده بود.و در انظار عمومی ظاهر نمی شد.بعد از 94 کم کم آفتابی شد و با جمع شدن دوباره چند نفر دور او حالا فکر می کند مردم فراموش کردند که چه بلایای سرکشور آورد.مردم فراموش کردند که 1 _ 700 میلیارد دلار درآمد نفت کجاست و بابک زنجانی ها و خسروی ها و....؟2 _ صدها هزار میلیارد تومان بیت المال صرف ساختن مسکن مهر بدون امکانات در بیابان ها و کوهای اطراف شهرها شد که غیر قابل سکونت است3 -اجرای یارانه ها به بدترین شیوه ممکن4-محکومیت پی در پی ایران در مجامع بین المللی5-دور ریختن دلارهای نفتی ایران در کشورهای مانند ونزوئلا برای تولید تراکتور و پارلمان سازی برای جیبوتی و...6-دور ریختن و هدر دادن هزاران میلیارد تومان برای اجرای طرح بنگاه های زود بازده.7-دوره گردی کابینه و هیئت دولت دورتادور ایران به مدت 8 سال.8-اجرای طرح های بی حساب وکتاب مانند اختصاص 1 میلیون تومان هر سال برای یک نوزاد و بعد منصرف شدن از آن به خاطر بار مالی9-بدتر از همه ی موارد بالا به بازی گرفتن اعتقادات مذهبی و هاله نور و یارانه امام زمان و....بدون شک خسارت ریاست جمهوری احمدی نژاد بسیار بیشتر از کودتای 28 مرداد و حمله مغول و افغان ها به ایران بوده است و حالا حالا نسل ها باید بیایند وبروند و بسوزند تا امور دوباره سر وسامان یابد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
یک کافر حربی صهیونیست قاتل مردم ایران را اگر نگوییم با یک رئییس جمهور جمهوری اسلامی ایران، دست کم دارید با یک ایرانی مسلمان یکی میگیرید؟ اگر چه بعید است منتشر کنید، ولی بخوانید حداقل شاید کمی به خود آیید.
عبدالله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
با سلام و عرض احترام براس سایت تابناک و اینگونه تیتر زدن بسیار متاسف هستم حقیقتا در دوران انتخابات به آقای دکتر احمدی نژاد رای ندادم اما این بی لطفی محض است که ایشان را با ترامپ مقایسه کنید اگر آقای روحانی را با ترامپ مقایسه کنید که کشور را در ورطه نابودی قرار دا یک چیزی ؟!!!! مقایسه احمدی نژاد با تمام ضعف هایش و رو حانی یک اجاف است چرا از روحانی که کشور را در ورطه نابودی قرار داده است سخنی نمی گویید . تاریخ بی شک راجع به ایشان نظر خواهد داد که چه بلایی بر سر کشور آورد!!!!!
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
چیزی که برام جالبه اینکه احمدی نزاد یه حرف میزنه که کل سیاسیون کشور را بهم میرزه !!
بجای این حرف ها فشار را به روحانی زیاد کنید تا بلاخره پا به میدون بزاره و مناظره را بپذیره
جاسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
انتخاب انتخاب و مقایسه خوبی نکردی بین رییس جمهور ایران-باتمامی رفتارهای نادرست-ورییس جمهور امریکا
اسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
بنام خدا
کسیکه از عزت و دستاوردهای بحق ملتش دفاع میکنه .کسیکه پوزه حلقه بسته مدیریت ناکارامد کشود را بخاک می ماله قهرمان ملی ست . و کسیکه بی تکلف با مردمش صحبت می کند فرزند خاکش است
نظرات بیشتر