سلام .از مهم ترین دلیل سوختگی دانش آموزان در مدارس به خاطر نرده کشی پنجره های کلاس های مدارس هست.وقتی آتش بوجود می آید اگر پنجره ها نرده نداشته باشند دانش آموزان میتوانند فرار کنند .من واقعا نمیدونم بچه به مدرسه میروند یا زندان .آخر چرا پنجره کلاس مدرسه باید نرده داشته باشد.
متاسفانه وقتی در کشور اتفاقی می افتد؛ همه دچار آه و افسوس ناله می شوند. از مردم گرفته تا مسئولین. تصمیم های آنی و خلق الساعه گرفته می شود. هیچ وقت به مشکلات بنیادین پرداخته نمی شود. زیرا مشکل ریشه در فرهنگ بی تفاوتی به شرایط و لحظه های زندگی مان دارد. از سوی دیگر همه به لحاظ فرهنگی به دنبال یافتن یک مقصر و خراب کردن آوار بر سر آن بنده خدا و آرام کردن خود می پردازند. این روش همیشه تکرار می شود و پایانی ندارد. زیرا هیچ کس نه مردم و نه مدیران کشوری نمی خواهند به این تسلسل بی پایان پایان و سرانجامی خوش بدهند. باید در هر رویداد از خود پرسیده شود که هر کس چه کوتاهی در این باره داشته است و چه عواملی سبب بروز این چنین حوادث تلخ می شود و چه راه کار علمی و درستی برای آن وجود دارد. اگر به این مرحله برسیم؛ بخش بزرگی از مشکلات را توانسته ایم حل کنیم.
باید پذیرفت هزینه اداره کردن چند جنگ بزرگ و تمام عیار در منطقه واقعا کمرشکن است
البته بحمدالله تمام کشورهای منطقه در تامین هزینه این معرکه ها مشارکت فعالی دارند!
نمی دانم آیا مردم آن کشورها هم مثه ما خودشان انتخاب کرده اند که اینجوری و متفاوت زندگی کنند؟!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
احست ما بايد افتخار كنيم كه بجاي سيستم گرمايس ايمن موشك با برد 2500 كيلومتر داريم
رضا
||
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
هزاران هزار احسنت
ناشناس
||
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۳
مرد حسابی چی میگی قشنگ
ناشناس
||
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
اون مسایل خارجی به اندازه مسایل داخلی مهم و در اینده ما تعثیر گزار هستند مشکلات پیش امده مثل این مورد.بیشتر به دلیل سو مدیدریت و فساد اداری هست بهتره فریب رسانه های خارجی رو نخوریم