مسولین کشور هر روز سخنرانی میکنند دنبال چی هستند . آدان واقعا مردم نمیدانند که اصلا برای چی در انتخابات رای دادند من یادم هست که در تلویزیون مجری برنامه از مطهری میپرسید آقای مطهری مردم که به شما رای ندادند مردم به اهداف انقلاب رای دادند . یعنی نماینده گان دیگر اهداف غیر از تین داشتند این چه پرسشی هست مردم برای گذر از این اتفاقات عجیب و عریب در اقتصاد و سیاست به هر کسی که بخواهد ما را از این گرانی نجات دهد رای میداند . واقعا گرانی کمر شکن شده چند روز نخوریم تا ارزان شود چند روز دو ماه یه ماه یک سال این چه فرمول اقتصادی هست که نخورید تا ارزان شود این را از کجا اوردید من در آوردی هست
نمایندگان اصفهان می دانند که پشت خواسته آنها منطقی نیست،لذا از راه غیر منطقی و فشار وارد شدند. دولت نباید در برابر آنها کوتاه بیاد و الا نمایندگان سایر استانها در هر مسئله ای همین رویه ها اا پیشه خواهند کرد.فکر کنم اگر یک هفته دولت مقاومت کند و امتیازات نمایندگی از آنها گرفته شود،تسلیم خواهد شد و به محل کار بر خواهند گشت و مانع رفتار مشابه خواهد شد.
یک سوال دارم منابع ارزی بر اساس دلار و طلا است الان که آمده پایین پس چرا ا قیمت کالاها روی دلار ۱۷ یا۱۸ مانده بالا رفته که پایین نیامده است چرا !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
دو دلیل دارد . یا کالا تولید خارجی هست یا داخلی هست با مواد اولیه خارجی . بنابراین چون در کشورهای با اقتصاد خصوصی با هم رقابت در تولید دارند از آنطرف هم با شرکای خارجی هم رقابت در تولید و صادرات دارند یعنی آنها در دو جبهه همیشه در رقابت تجاری هستند حالا اگر سیاست کشوری این باشد که از این شرکت های تولیدی بگیرد و به فقرا دهد یا خودش منفعتی داشته باسد همین شرکت ها چون بزرگ نیستند کم کم کوچک میشوند یا از تولید کنار میکشند . راه حل این هست که مالیات از مصرف کننده اخذ و به تولید برگردد تا تولید کننده بتواند قوی شده و رقابت در قیمت و کیفیت داشته باشد . در غیر این هیچ انتظاری نیست . به بیان ساده عرض کردم
وفتی فراکسیون نمایندگان آزربایجان می خواست شکل بگیرد چه مقاله هایی از منورالفکرهای نماها در باب محکوم کردن آن منتشر نشد ! آنچه در زیر میخوانید دقیقا بخشی از تنها یک مقاله است که در تاریخ 12 آذرماه 95 است انتشار یافت و پرسش اینجاست که چرا درباره 19 نفر از نمایندگان اصفهان که اتحاد ملی را عملا و نه در حرف به چالش کشیده اند چنین مطلبی منتشر نمیشود ! آیا این دانشمندان خدای ناکرده در قید حیات نیستند ؟ یا موضوعی است که ما نباید بدانیم ؟ آیا یک بام دو هوا دارد !!!!؟
" عضو هيئت علمي دانشگاه خوارزمي اضافه كرد: در كنار دخالت هاي بيگانگان و تحرك هاي تجزيه طلبان، قدرت طلبی برخی نخبگان محلی، عامل دیگری در پرداختن به مسائل قومی در کشور است. آنها فکر می کنند با دامن زدن به مباحث محلی، منطقه ای و قومی می توانند قدرت چانه زنی خود را در دستیابی به مناصب بالاتر قدرت و حکومت با تکیه بر بسیج گروه های قومی افزایش دهند.
اين استاد دانشگاه با اشاره به تشكيل فراكسيون ترك زبانان در مجلس تأكيد كرد: در اين رابطه مهم ترین سوالی که مطرح است اينكه آیا نمایندگاني که پیگیر ایجاد این فراکسیون بودند وظیفه و مأموریتشان یافتن و پیگیری مشکلات همۀ کسانی است که به لهجه های مختلف صحبت می کنند یا آن که آن ها بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی مسئول پیگیری و اصلاح امور کشور در حالت کلان کشور در نهاد مهم قانون گذاری است؟
هم چنین باید پرسید آیا مشکلات و دغدغه های کسی که در شهرهای تبریز، اردبیل، ارومیه ساکن است با دغدغه ها و نیازمندی های کسی که در فیروزآباد فارس یا قوچان ساکن است متفاوت یا خیر؟
شبهه دیگری که در این امر وجود دارد اينكه افرادی در خارج از مجلس مدعی کمک فکری و سوق دادن برخی از نمایندگان محترم به سمت تشکیل این فراکسیون هستند، دارای سوابق امنیتی و پیشینه قوم گرایانه هستند و به هیچ وجه صلاحیت اثرگذاری بر نمایندگان مجلس را ندارند.
اگه یکی از مسولان بلند پایه یا کلا یه مسول تهرانی اینجوری حرف میزد بازم اون کارمند جرات میکرد چیزی بهش بگه؟؟ یا فقط وقتی دیده لباس بلوچی تنشه فهمیده هیچی از دستش نمیتد و اینجوری به اون نماینده توهین کردن؟ من موافق حرف اون نماینده نیستم اما باید دید چه اتفافی افناده که نماینده مجبور به بی احترامی شده...
بانکهای خصوصی عامل گرانی در همه فعالیتهای اقتصادی ازقبیل مشارکت در خودروسازی ، فروش ارز، بازار مسکن وارزاق عمومی مردم وغیره ............................. در کشور هستند وبجای بانکداری بر خلاف اساسنامه خود بنگاهداری نموده اند . آنانکه با رانت و لابی به پرداخت وام های کلان به اشخاص ذی نفوذ کرده اند وحال که از طلبکاران خود وا مانده اند و بدون کوچکترین شکایتی ازآنان به مراجعه قضائی وپیگیری مطالباتشان ازطلبکاران خود ،متاسفانه چشم به کیسه بیت المال دوخته اند تا از ورشکستگی نجات پیدا کنند و دولت محترم نیز نمیبایستی ،از کیسه مردم به آن تن دهد و تمام بانکهای خصوصی را منحل نماید تابانک مرکزی با بانکهای دولتی بتواند با سیاستهای پولی و ارزی کشور هماهنگ تر عمل نماید وکشور را ازرکود اقتصادی نجات دهد وکسب وکار را برایمردم رونق آماده تر از گذشته محیا کند
اين نماينده و نمايندگاني اينچنيني هيچ تقصيري در اين ارتباط ندارند. مقصر اصلي افرادي هستند كه به اين أفراد رأي داده و عامل ورود اين أفراد به مجلس شده اند. وقتي آدم هاي كوچك به سمت هاي بزرگ برسند اين اتفاقات كاملا طبيعي مي باشد. مردم سراوان را بايد شماتت كرد نه اين نماينده بيچاره را! ايشان احتمالا وقتي كه نماينده مجلس شده است شايد براي بار اول بوده است كه به تهران آمده است، پس به ايشان و أمثال ايشان هيچ هرجي نمي باشد. مردم بايد آگاه باشند كه چه اتفاقاتي را رقم مي زنند.