چون بالا رفتن قیمت ارز عملا تصنعی بوده و هیچ ارتباطی به تحریمها و ... نداشت و دقیقا توسط دولت انجام شد و پس از آن هیچ نظارتی بر افزایش قیمتها صورت نگرفت.
در حال حاضر هم پایین نشان دادن نرخ ارز هم تصنعی و تبلیغاتی است. چند روزیست که مرتبا تیم های سازمان بازرسی در حال بازرسی و جریمه و ... هستند در حالیکه شش ماه بود اصلا و وجود نداشتند.
نتیجه: رفتار مصنوعی و ناشیانه پاسخ نادرست و غیرقابلی اصلاح خواهد داشت.
1و2-خير، سوء استفاده واسطه هاي خرد ( دلال بازي ) و قدرت هاي اقتصادي ( لابي ها ) تاثير شديد داشته و لذا نبايد انتظار كاهش قيمت عمده اي داشت. چون نظارتي در كار نيست بلكه اكثرا در سود لابي هاي اقتصادي سهيم هستند .
3-اصطلاح "چسبندگي قيمت " چيزي جز " مقاومت لابي ها و دلال ها در برابر كاهش قيمت نيست .
4-جواب هاي بالا
5-خير قابل تعميم نيست مثلا افزايش قيمت مرغ و لبنيات و... هيچ ربطي به افزايش تقاضا ندارد و افزايش تقاضاي خودرو و ارز و طلا هم ناشي از نگراني مردم از كاهش ارزش دارايي هايشان ( كه طبيعي است ) و البته تشديد ان توسط همان دلال ها و لابي ها براي سوء استفاده بيشتر است .
( براي همه موارد فوق دلايل متعدد سراغ دارم )
6- خير كالايي سراغ ندارم.
در اکثر کشورهای دنیا، نهادی وجود دارد که قیمتها را تعیین می کند که البته اسم چنین نهاد مشابهی در کشورمان وجود دارد و آن سازمان حمایت از مصرف کنندگان است. همچنین بطور اتوماتیک مالیات فروش کالای مربوطه نیز بطور سیستماتیک پس از فروش کالا به جیب دولت می رود که این یک استاندارد جهانی بخصوص در کشورهای توسعه یافته و بعضا در حال توسعه است. فی الواقع دلیل اصلی این افزایش قیمتها را را می توان در یک چیز و آن فقدان یک سیستم اداری و مالی کارآمد و سازمان یافته دانست که بالطبع نتیجه آن هرج و مرج، عدم نظارت و بی بندوباری اقتصادی است. واقع باید برویم ببینیم که کشورهای توسعه یافته در این بخش ها چه می کنند. در یک عبارت نباید اجازه دهیم که دلال ها قیمت گذاری کنند. باید از حالت دلال - محوری که حالت سنتی است به سیستم- محوری روی آوریم.
سال آینده ایران روزانه یک میلیون بشکه نفت می فروشد به قیمت بشکه ای ۵۰ دلار در سال می شود تقریبا ۱۸ میلیارد دلار هزینه ای که ما در کشورهایی مثل سوریه و عراق و فلسطین می کنیم را تامین نمی کند همه می دانند خزانه دولت ایران در حال خالی شدن است اما آقای همتی مثل یک کارمند با روحیه بوروکراتیک سعی می کند حقیقت را نادیده بگیرد
چون دیگر جمع کردن همه عوامل برای نابودی ایران بسیار دشوار است و روز به روز زمین های آماده شده طی چند دهه گذشته در حال از بین رفتن است : مثلث مصر ـ ترکیه ـ عربستان شکل نگرفته ، تسلط بر باب المندب به مشکل برخورده و هزنه عربستان رو به افزایش ، رقبا ( روسیه و هند و چین و اتحادیه اروپایی ) حساس شده و گوش به زنگ هستند ، اپوزیسیون سرهم بندی شده در حال وارفتن است ، ترامپ گوش به فرمان نیست و قواعد را به هم می زند .... شبکه بازار وصل به کانون های تسلیحاتی ـ نفتی جهان جزئی از زنجیره جهانی سلطه است و در این راستا عمل می کند .