ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
نکته اول اینه که ما ایرانی ها ظرفیت نداریم و با انحصاری شدن و عدم واردات خودمونو گم میکنیم و به جای افزایش کیفیت به افزایش قیمت می اندیشیم.
در ثانی نشان از وابستگی در تولید می باشد و باید برخی از قطعات وارد شود و خب با دلار گران وارد میشود.

ولی نکته مهم اینه که قیمت ها باید برگرده پایین و به نرخ دلار روز ولی یکم زمان میبره تا اجناس تولیدی با دلار گران فروخته شود. البته تعجب اینه که دلار هنوز گران نشده همه چی رو گران میکنند ولی چند ما بعد از ارزان شدن تازه ارزان میکنند و همه بر میگرده به اخلاق

نکته مهمتر مبارزه مردم با گرانفروشیست مخصوصا در جامعه ای که رقابت کم است و واقعا زمان تولید و صنعت است. مردم پول دارند ولی تولید کمه و رقابت کم .... الان قیمت یک محصول معمولی تولید داخل هم قیمت شده با یک محصول خارجی و وارداتی و این خیلی بده

هر کی پول داره باید بره سمت تولید و صنعت ولی با نیاز سنجی ، هم بازار داخلی جواب میده و هم به طور وحشتناکی صادرات سود ده شده
سجاد قانعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
سلام - عزیزان اگر کسی جواب سئوال بنده رو میدونه لطفا پاسخ بده و از تابناک هم درخواست دارم لطفا در این مورد بررسی کنه و تو سایت بذاره:
مگر نقدینگی همون ثروت نیست؟ چرا نباید ثروتمند داشته باشیم؟ مگر کویت و سوئد که به پولداری معروف هستند غیر از پول چی دارن؟ چرا اینجور القاء میشه که ثروت (که همه آرزوی داشتنش رو دارن)، شده بلای جون ما؟؟؟
فکر میکنم ما مشکل مدیریت داریم ، وگرنه همه مواهب دنیا از جمله نفت و معادن و آب و خاک حاصلخیز و نیروی جوان و نخبه و... داریم!!
لطفا این موضوع رو بررسی کنید متشکرم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
نقدینگی بدون پشتوانه یعنی تورم. فرض کن دست 100 نفر آدم 10 میلیون پول میدی ، ولی به ازای آن 100 نفر فقط 20 تا کالا هست، آن کالا بر اساس قانون عرضه و تقاضا گران میشه یعنی همان تورم، ولی اگر نقدینگی هم پای میزان عرضه کالا و خدمات باشه یعنی ثروت که شما مد نظر داری ، در کویت چون جمعیت کمه و کالا بدلیل واردات فراوانه و فروش و صادرات نفت زیاده پس مردم ثروتمندی داره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
پول کویت را با پول ایران مقایسه می کنی؟ پول کویت با طلا برابری می کند پول ایران از دستمال کاغذی بی ارزش تر است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
نقدینگی موقعی به معنی ثروت هستش که بر اثر تولید و صادرات ایجاد شده باشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
نه نقدینگی ثروت نیست
هبوط
|
Netherlands
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
جيب گشاد بعضي ها موجب اين گراني هاست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
از داماد آقاي رييس جمهور بپرس كه در رشته زمين شناسي تخصص داره!!
کریم علیخانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
من فقط نظراتی که در تاریخهای 16/6، 20/6، 15/6، 12/7، 15/7 و 17/7/97 را برای شما ارسال کردم، مجددا برای یادآوری شما برایتان ارسال میکنم. البته بعید میدانم که شما جواب سوالتان را ندانید.
تابناک 16/6/97
این تولید کنندگان و فروشندگان ایران اگه تمام پولهای مملکت را به آنها بدهید (الان هم تمام پولها پیش خودشان است)، نمیگویند بس است. ببینید توی این شرایط بد اقتصادی با توجه به اینکه شعار امسال را هم برای خودشان رقم زده اند، چگونه خون مردم را در شیشه کرده اند. اختلاس میکنند، احتکار میکنند، تولید نمیکنند، از کیفیت میزنند، گران میفروشند، ... و صدها ترفند دیگر. لطفا اینقدر باج را به آنها ندهید، یه کمی هم در برابر ظلمهای آنها به مردم تنگ دست کمک کنید. فکر میکنید، چه کسانی ارز میخرند، زمین و ملک میخرند، طلا و سکه میخرند، خانواده شان در خارج زندگی میمنند، ارز مملکت را خارج میکنند، بابا مگه این تولیدکنندگان برای این مردم تخم دو زرده گذاشته اند که این قدر قدرت دارند.
تابناک 20/6/97
این یک واقعیت است، تولید کننده جماعت قابل اعتماد نیست. به هر بهانه ای میخواهد از این اشفته بازار جنسش را گران کند، به هر قیمتی. به تولیدگنندگان در هر صنفی که نگاه کنید همین آش است و همین کاسه. تحریم بهانه ای برای چاپیدن مردم شد. دلار را 1000 تومان به تولیدگننده بده، یه بهانه برای گرانی میتراشد. از تولیدکنندگان دارو که نهمتر نیستند، بعضی از داروها قیمت مصرف کنند ندارد، داروخانه ها قیمت روی داروها را قدیمی میدانند و بهانه های صد تا یه غاز میاورند. این مردم هستند که تک و تنها هزینه تمامی مشکلات و ندانم کاریهای مسئولین را میدهند و بس.
تابناک 15/6/97
تا صحبت از قدرت تعزیرات میشه، فوراً پای آبروی متخفین (از ما بهترون) پیش میاد ولی همین آبرودارها خون میلیونها نفر را در شیشه کردند، هیچکس هم برای این مردم فقر بیچاره تره هم خورد نکرد. مگه تعزیرات چه کار میخواهد بکند که اینگونه پر و بالش را میچینند.
تابناک 12/7/97
خرده فروشان قیمت را کاهش به نیستند، این را هم دولت میداند(برای همین هر روز میگوید به این و آن دلار 4200 دادیم). اتحادیه ها نرخ را کاهش بده نیستند، هم دولت میداند، هم مردم، هم اصناف(خودشان کاسبند) و صنعت و معدن. لطفاً مردم را سر کار نگذارید.
تابناک 15/7/97
ای اهالی رسانه؛ شما که بیشتر با مسائل و مشکلات کشور درگیر هستید، آیا شورای من در آوردی رقابت که هیچ نمایندۀ (سارمان یا ارگان) واقعی از مصرف کننده در آن حضور ندارد، کارایی دارد؟!!!!!
تابناک 17/7/97
کدام یک از این قوانین اجرا میشود. اگر کسب جز از این قوانین هراسی داشتند که از سال 67 تاکنون حداقل درج قیمتها که از پیش پا افتادترین قواعد یک فروشگاه است را خرده فروشها راعایت میکردند. حتماً مدتها است که به تعزیرات مراجعه نکردید، اتاقهای اصناف تمامی قدرت را از تعزیرات گرفته اند. دلار 1000 تومان کنید، فروشنده ها دیگه نمیگذارند قیمت ها پایین بیاد.
زمانی شعار حمایت از کالای و تولید کننده ایرانی بود ولی حال باید بگویم تولید کنندکان و فروشنده گانی از مردم که هیچکس از آنها حمایت نمیکند، حمایت کنند.
"تولید کننده و فروشنده ای" که:
- جنس اش را به بازار عرضه نمیکند؛
- مواد اولیه اش را با توجه به جریمه شدن عمداً از گمرگ ترخیص نمیکند؛
- اقلامش را با ارز 4200 تومان میخرد، و به هر قیمتی که دوست داشت میفروشد؛
- درب انبارش را به بهانه مرخصی رفتن میبندد، تا اقلامش را نفروشد؛
- به زور باید او را به ثبت انبارهایش راضی کنند؛
- به هزار بهانه گرانی کالایش را توجیه میکند (مصاحبه های روسای اتحادیه ها و اصناف را از صدا و سیما گوش کنید تمامی عالم و آدم در گرانی دخیل هستند الا خودشان)
- حتی ارزش افزوده را هم بجیب میزنند؛
- رب 3500 بود، حالا 18000 تومان
- دستمال کاغذی سر هر چهاری سه تا 5000 تومان حالا هر عدد 5000 تومان
- لبنیات چندین بار گران شده که صدای رسانه میلی که دست به سینه در اختیاراصناف است، درآورده
باز هم بنویسم، دولتی ها هم که فقط بلداند بگوید به کالای اساسی ارز 4200 ت دادیم. ای بابا؛ بیاید توی خیابان ببیند کسب جز با مردم چگونه رفتار میکنند. هر کی (یعنی هر صنفی) هر چه دستش آنرا گران کرده است. اینکه خصوصی سازی نیست، بگذارید جنس بیاد و با هم رقابت کنند و نه دست مردم را از پشت ببندید و آنها را در آب بیندازید و بگوید شنا کنید.
زمانی ضربالمثلی داشتیم که میگفت: «بخور تا توانی به بازوی خویش» حالا باید یگویم «بچاپ تا توانی که هیچکس با شما کاری ندارد».
ترا خدا اگه نمیخواهید که شرایط معشیتی مردم را سر و سامان دهید، حداقل با این مقاله ها نمک به روی زخم مردم نریزد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
دلار ۳۷۰۰ تومانی مرد دولت برای سال آینده دلار را ۵۷۰۰ پیش بینی کرده یعنی ۴۰ درصد بیشتر از امسال همین الان دلار به ۸۰۰۰ تومان میل پیدا نمی کند پس نه ۱۹۰۰۰ تومان دلال ها نه ۳۷۰۰ تومان احمق ها چیزی حدود ۱۰ ۱۲ هزار تومان و این یعنی فاجعه یعنی تداوم همین قیمت ها در بازار و اینکه جهش بعدی از دلار ۱۰۰۰۰ تومانی خواهد بود
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
پیدا کردن راه حل سادست و خود مسئولان هم کاملا واقفن... مسئله همان معادله عرضه و تقاضاست... حتما یکجای کار مشکل وجود دارد که کالا گران است یا ثبت سفارش کالا رو بستن... یا پول رو نمیشه منتقل کرد ...یا اصلن جنس رو مستقیم به شرکت های ایرانی نمیفروشن...یا مدت زمان زیادی کالا رو در گمرک نگه می دارن و سرمایه رو معطل می کنن... یا یک گروه خاصی میتونن اون کالا رو وارد کنند و ثبت سفارش کنندو طبعا قیمت رو تعیین کنند... وگرنه اگر مسیر باز باشه ورانتی نباشه و هر کسی بتواند ماده اولیه و یا کالای مورد نظر خود رو وارد کند هیچ وقت کسی نمیتونه قیمت دل به خواهی خودش را روی جنس بگذارد ... قیمت رو بازار عرضه و تقاضا تعیین میکند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
پراید ۲۰ میلیونی به تاریخ پیوست لبنیات شده غذای لاکچری پسته شده دانه ای ۸۰۰ تومان تابناک انتظار دارد ارزانی بشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
دلار سقوط نكرده دلار 4200 كردن 18 الان شده 11 ميگن ارزون شده دلار 3 برابر رشد كرده كالا هاي 100 وارداتي هم 2الي 3 برابر به دليل بازار خراب رشد كردن اين كلاهي هست كه هميشه دولت های کشور سر ملت شهيد پرورش گذاشته پس فاز غلط نديد دولت هر 5الي6 سال دست ميكنه جيب ملتش هزينه هاشو با ارز تامين ميكنه
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
بترتیب سوال شما جواب می گویم:
1-زمانی نرخ ارز بر آن تاثیر میگذارد که کالا با نرخ دلار آزاد به کشور وارد شده باشد و اجناس با آن محاسبه و به مردم عرضه گردد نه اینکه با افزایش نرخ ارز بدون ورود هیچ نوع کالائی ،قیمت قبلی نیز جهش پیدا کند و سر به فلک بکشد
2-بی ثباتی در تصمیم گیری مسئولین و بخشنامه های متعدد مراجع پولی کشور بانک مرکزی ،عدم نظارت و اشراف بر بانکهای خصوصی و موسسات مالی اعتباری از سوی بانک مرکزی ،ورود رانت و دلالی در بازار بورس ،وعدم نظارت کافی سازمان حمایت از مصرف کننده وتغییر ساعتی و هفتگی درج قیمتها بر روی کالا کوچک و بزرگ ،عدم واریز ارز صادراتی به خزانه دولت وفروش آزاد آن در بازار آزاد ،پولشوئی وکلاهبرداری مالی بانکهای خصوصی و موسسات اعتباری پولی ،رانت ولابی گری و آقازادگی بازی در سیستم مالی کشور ،عدم قبول اشتباه درسیستم اداری کشور و انداختن ندانم کاری خود به دیگران ،عدم اشراف و نظارت بر وزارتخانها ی ادغام شده ،بسنده کردن سازمان تعزیرات حکمتی به جریمه گران فروش و عدم ورود به آنالیزکردن قیمتها کالاها،رانت بازی در تخصیص ارز و وام بانکی به افراد ،عدم برخورد بامفسدان اقتصادی وبدهکاران بانکی وعدم درج نام آنان دررسانه های جمعی،عدم شایسته سالاریدرانتصابات کشور ،وبی برنامه گی دولت برای جمع آوری پولهای سرگردان وواگذاری بی رویه کارخانجات به افراد بی صلاحیت در سازمان خصوصی سازی ، بی مسئولیتی مسئولین گمرک کشور در ورود کالاهای قاچاق وعدم دیپورت کالا به کشور مقصد و بی علاقه گی به برخورد با آن وجود رانت وبی مسئولیتی سازمان استاندارد درورود کالاهای بی کیفیت خارجی و داخلی وعدم برخورد باآن و عدم دقت کافی در بودجه نویسی وولحاظ کردن گران فروشی محصولات کارخانجات در پیش نویس قانون بودجه ارائه شده توسط دولت و عدم بودجه نویسی برای درازمدت دوساله وغیره ......................................................................میتوان نامبرد.20 درصد اثر گذار است ومابقی کنترل آن به عهده دولت است
3-بنده با این استدلال موافق نیستم اگر در کشور مسائلی که در سوال بالا جواب داده شده را در نظر بگیریم میتوانیم بر مشکلات فائق آئیم اگر نظارت کافی و عزم راسخ در مسئولین باشد ولی متاسفانه با نرخ ارزی را که در لایحه قانون بودجه لحاظ کرده ایم خودمان با دست خودمان گرانی را به جامع تزریق میکنیم
4-چون عزم راسخی در مسئولین کشور برای مبارزه با آن نمی بینم وهمه دستگاههای دولتی خود را پاک دست و زیر مجموع تحت نظارت خود را مبرا از هرگونه اتهام می بینند وفقط دستگاههای اداری عریض و طویل را ایجاد کرده ایم که هیچکدام قوانینشان با هم همخوانی ندارد و خودشان را بافته جدا بافته از یکدیگر میدانندوافرادی با نفوذ در بدنه مدیریتی کشور مخالف شفاف سازی هستند
5-
افزایش قیمتها را میتوانیم باکنترل عرضه و تقاضا در بازار مصرف ، وصادرات و واردات درکل کشور را کنترل و مایحتاج عمومی و کشور را تهیه و توزیع کرد ولی متاسفانه در کشور هر دستگاهی سازخودش را میزند متاسفانه این مثل را فراموش کرده ایم چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است وجلوی محصولاتیکه ،کارخانجات خودمان به آن احتیاج دارد را صادر میکنیم و وانمود میکنیم در کشور کمبود وجود دارد و باید آن را وارد کرد و وارد مقوله دریافت بی حساب و کتاب ارز با لابی و رانت شویم . متاسفانه تعمیم آن در کشور ما جواب داده است.
6-متاسفانه خیر
نظرات بیشتر