چون دلار رو دستوری پایین اوردن باید اول اصلاح اقتصادی بشه سیستم تغییر کنه نقدینگی مهار بشه که بشه گفت دلار اومه پایین وگرنه این کار همون کار سیف هست دلار رو میرزن بازار بگیر ببند راه میندازن میکشه پایین اخرشم یه زمانی از دستشون در میره باز فضایی میره بالا
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
میشه توضیح بفرمایید دستوری چی هست؟
واقعا متوجه میشید یا فقط یه کلمه رو تکرار می کنید؟!
ناشناس
||
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
به صورت دسنوری یعنی :وقتی دولت کلا تقاضای ارز رو از بازار حذف کرده یعنی ثبت سفارش صورت نمیگیره و به کسی هم دلار داده نمیشه.این چیزی هم که شما میشنوی فقط به هر کارت ملی در سال 2200 دلار داده میشه.مسولان نظام به این نتیجه رسیدند که در ماه های اینده هیچ راهی برای ورود اسکناس دلار به کشور وجود نداره و تنها راه تامین اسکناس دلار همین دلار های خانگی مردم هستش دولت به یک تصمیم واحد رسید که به صورت هماهنگ ارام ارام قیمت ارز رو بیاره پایین تا مردمی که بی جهت دلار خریدند از ترس از دست دادن سرمایه دلار های خودشون رو برای فروش به بازار بیارن.الان شما بری فردوسی همه خریدار هستند و فقط دلار شما رو میخرند.اگر شما تقاضای خرید دلار داشته باشی باید اونقدر توی صرافی منتظر بمونی تا کسی برای فروش دلار وارد صرافی بشه .در اون صورت صرافی جلوی شما دلار اون بنده خدا رو میخره و به شما میفرشه.در غیر اینصورت دلاری برای فروش وجود نداره.اصطلاحا دولت 1000 تا خرج میکنه 3000 تا درمیاره که نتیجش جمع اوری دلارهای خانگی مردم هستش.وقتی به این نتیجه رسید که دیگه دلاری نمیتونه از مردم بگیره و یا در خواست دلار بواسطه درخواست تجار و کسبه بالا بره ودولت نتونه این نیاز رو تامین کنه دلار به قیمت واقعی خودش که همون تقسیم نقدینگی بر میزان صادرات به دلار در سال هست میرسه که 1700 تقسیم به حدود 70 تا 80 ملیارد دلار میشه که عددی حدود22 تا 23 هزار تومن هست میرسی.چون در سال بعد میزان نقدینگی به خاطر چاپ پول بدون پشوانه و سود های بالای 20 درصد حداقل 25 درصد بیشتر میشه و میزان صادرات دلاری هم به کمترین میزان خواهد رسید شما باید در انتظار قیمت های در حدود 30 تومن باشید.به همین سادگی.امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم و قابل چاپ هم باشه از نظر تابناک.
پاسخ سادست. مردم به این قیمت ارز هنوز باور ندارن. زمانی که فضای امنیتی نباشه و بشه راحت ارز تهیه کرد اونوقت قیمت کالاها هم پایین میاد . الان حتی بانک هم ارز شما رو میخره حتی بالای نرخ بازار ولی برای خریدش ترس داری که یا تو خیابون بگیرنت یا از طریق حساب بانکی شناساییت کنن.
اگر دلار به 4000 تومان بر می گشت می توانستید بگویید که ارزان شده. الان همچنان 2.5 برابر همین پارسال است. پس گفتن پایین آمدن دلار یک عوام فریبی ای بیش نیست.
وقتی قانون اجرا نمیشه و دست گران فروشان از بازار قطع نمیشه همینه.اول باید با کل بازرس های تعزیرات برخورد کرد چون اونا باید با مغازه های گرون فروش سخت برخورد کنن ولی کجایت برخوردهاشون.وقتی قانون اجرا نشه هرکی هر قیمتی خاست تو بازار جنسشو میفروشه.مشکل عدم اجرای قانون هست نه نرخ ارز.کالای تماما ایرانی هم گرون کردن بخاطر دلار این دیگه اوج شاهکاره مغازه هاست.قانون قانون قانون.فقط قانون بطور جدیدت و شدید برخورد کند.
اینکه فکر شود با بالا رفتن قیمت دلار ویا پایین آمدن آن دلیل گرانی اجناس می باشد درست است ولی در حال حاضرتوازن بین عرضه وتقاضا بهم خورده وبازار نمیتواندنسبت به تقاضا ٫عرضه ایی داشته باشد وتا توازن برقرار نباشد قیمت ها پایین نمی آید البته اانشاءالله باز دلار بالا نر.د
نظر شخصی من اینه که فروشندگان به سیستم اعتماد ندارند. با پایین آمدن نرخ ارز قاعدتا کالاها ارران میشود و بر اساس عرضه و تقاضا با قیمت پایینتر اجناس رونق بیشتری را تجربه میکنند پس چرا اجناس را ارزان نمیکنند ؟ دلیل واضح است که دارایی آنها با جهشهای ارزی دچار آسیب میشود و مثلا اگر قبلا کل دارایی نقدی و غیر نقدی فروشنده معادل یک خانه و یک اتومبیل و خرج روزمره میشد اکنون دیگر در حد یک خودرو و خرج روزمره است. سیستم حاکمیت در روزهای سخت به یاد آنها نبود و در کنار آن تجربه هک شدن سایت گمرک و اعدام سلطان سکه و .... را دارند که در مجموع نشان از بی تفاوتی اوضاع آنها برای حاکمیت دارد فلذا هر کس هر قدر خودش میفهمد کفایت امر میکند ! عطای رونق را به لقایش میبخشند و اگر کسی مشتری بود گران بخرد ...
تاثير پذيري قيمت اجناس از قيمت اسكناس دلار بسيار اندك است. لذا تغيير قيمت اسكناس دلار تاثير چنداني بر قيمت اجناس نخواهد داشت. دولت مردان اميدوار بودن كه با ترفندهايي نظير كاهش سرعت گردش پول، كاهش دستوري قيمت دلار با راهكارهاي ممانعتي نظير دستگيري فعالان اين بخش، محدود سازي نقل و انتقال پول، درج قيمت دستوري در صرافيها و ... بخش تورم رواني كاهش يابد كه با توجه به مداخلات گسترده دولت در اين خصوص و تجربه طولاني مدت و مكرر مردم در ناتواني دولتها جهت تداوم چنين اقداماتي، در كاهش اين بخش از تورم نيز نامؤفق بوده است. به نظر مي رسد با تشديد ركود ناشي از سياستهاي جديد پولي دولت و قفل شدن تجارت با بيرون، افت توليد كارخانجات تشديد شده و در آينده تورم نه تنها كاهش نيافته بلكه افزايش يابد.
واقعا متوجه میشید یا فقط یه کلمه رو تکرار می کنید؟!