نماینده مجلس از موقیت خودش سو استفاده کرده رئیس مجلس و باقی نمایندگان هم که از این نماینده حمایت کردن و یا خواهان برخورد با کسی غیر از نماینده هستن هم خطا کردند ما هیچ گونه نماینده طلب کار مردم تو محلس نمی خواهیم
هر كسي كه ميخواد كلدري بكند بايد جلوش كرفته بشود ولو كه وزير باشد نه نماينده مجلس مجلسيها نميخواهند همكار خودشونمحكوم كنند رفتند سراغ اون كارمند بيجاره
متأسفانه تو ایران بجای مجازات مقصر و مجرم کسی که افشای جرم را انجام میدهد مجازات می شود. چرا باید کسی که فیلم گرفته مورد پیگرد قرار بگیرد؟ چون افشای جرم کرده تا درس عبرتی باشد برای بقیه افراد که نتوانند مبادا از خودشون فیلم بگیرند؟ کسانی که از بی قانونی مقامات مسئولین خسته شده اند و تنها راهی که دارند فیلم گرفتن و علنی کردن آن است آیا مستحق مجازات هستند؟
اگر مسئولین بفکر مبارزه با فساد هستند نه تنها اینکه افشا کننده ی فساد و بی اخلاقی را مجازات و تنبیه کنند باید پاداش هم بدهند.
با تشکر از زحمات شما
این مسئله باید از طریق رسانه ها تا به نتیجه رسیدن قطعی پیگیری شود.
ما باید همواره حامی حق باشیم فارغ از مصلحت
تا شاهد آن روز نباشیم که نتوانیم در مقابل ظلم اعتراض کنیم
خواست جامعه قابل توجه هست، اما الزاما صحیح نیست. من اصلا هنوز نفهمیده ام مشکل کارمند و نماینده بر سر چه بوده. اما طرفین درگیر مساله را سیاسی کرده اند و مثلا درباره مدرک تحصیلی آقای نماینده شنیده ام که این شنیده ها تایبد صلاحیت نمایندگی اش را زیر سوال میبرد. رسانه مستقل به درد بخوری هم پیدا نکردم که بتواند اصل ماجرا را بیرون بکشد. ابن اشکال اصلی است.