آقای صادقی آیا دیدن بدن برهنه از طریق تلویزیون ایراد ندارد؟ حدود شرعی بر اساس چه معیار هایی تعریف می شود؟ آیا کسی را دارید که این حدود را اندازه گیری کند و به خانم ها اجازه ورود بدهد یا ندهد؟
آیا بهتر نیست که با گسترش فرهنگ احترام به بانوان کشور در جامعه و ایجاد جایگاه ویژه برای امنیت بیش تر آنان زمینه را برای حضور بهتر و با آرامش بیش تر را مهیا کنید؟
دردستورات دینی داریم که فرزندان را مطابق زمان تربیت کنیم آنچه مسلم است نحوه زندگی علی ع هم با امام صادق وامام رضا فرق میکرد درفقه هم همینطور درصدراسلام به پیامبرو ائمه مراجعه میکردیم واحکام همان روایت حدیث بود تا زمان کتب اربعه که بازهم گردآوری ویکجا کردن احادیث بود اما در غیبت امام وعدم پاسخگویی احادیث به مسائل جدید ابن ابی عقیل وابن جنید را وادار به مسئله اجتهاد کرد تا انقلاب اسلامی ولی با پیروزی انقلاب فقه ما آمادگی انطباق با مسائل جهانی را نداشت مثلا بانکداری یا تحریم ویدیو وماهواره واینترنت وتحلیل ثانوی آنها ازسر ناچاری واستیصال درمسئله حجاب اجباری هم همینطور این یک مسئله عقلی است وقتی جوانی اعتقاد به حجاب نداشته باشد نمیشود اورا با حجاب کرد مسئله ورزشگاه رفتن اصلا خلاف شرع نبود مگر درزمان پیامبر زنها رقص شمشیر آقایان را نگاه نمیکردند درحقیقت فقهای ما بایستی فقه را بروز کنند تابناک اخیرا نظرات فقهی را منتشر نمیکنید اگرحرفهای من هم غیرقابل انتشار باشد