گفتار درمانی دولت را قشنگ اومدی اما معاینه پای یک بیمار توسط شخص وزیر بهداشت میتواند برای خیلی از مدیران و مسئولان الگو باشد و نباید اینکار را با تمسخر کوچگ کنیم.
پاسخ ها
امید
||
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
وزیر بهداشت در مقایسه با سایر وزرا وهیات دولت دلسوزتر به نظر میرسد. باطنش را خدا میداند ولی حداقل ظاهرا سلامت مردم برایش مهم است وبی تفاوت نیست .اگر با نیت خدایی باشد خدا حفظش کند.
ما مملکتی زندگی می کنیم که مدیر به جهت سهل انگاریش باعث مرگ 10 میشه برکنارش نمی کنند ولی مدیر دیگر بخاطر سهل انگاری در پخش چندتا صحنه فریم که شاید هیچ کس هم متوجه اش نشده باشد برکنار میشه.
داد و بیداد که در محفل ما رندی نیست که برش شکوه برم داد زبیداد کنم
در کجا دنیا میوه و اجیل و ناهار و صبحانه در مجالس و جلسات رسمی برای حاضرین میارن؟ حتی در کشورهای عربی هم اینطور نیست. مگر به مهمونی میروند؟ از بیت المال به خود رسیدن بدون حساب پس دادن؛ اخلاق یک مسلمان شیعه پیرو علی نیست.
عالی بود دستتون درد نکنه ولی از جدی نگذشته! از دولت تدبیر و امید که هیچ ندیدیم ولی وضعیت امروز نمایندگان مجلس هم چنگی به دل نمیزنه شوربختانه. دوره کردن رییس دولت و زل زدن بهش حین سخنرانی کجای دنیا بابه؟