محمد نوری روزنامه نگار نیز در این باره نوشته است: «خبر کشف ژن خوب درشورای عالی انقلاب فرهنگی ارزش انتشار دارد: گرفتن بورس سوئیس وشهروندی امریکا برای فرزند. ما هم مخالف ورود به فضای زندگی خصوصی افراد هستیم اماامضای جناب کی نژاد به عنوان رئیس هیات گزینش طی15سال پای تصمیم ها ومقرراتی نشسته که نتیجه آن محرومیت بسیاری از اساتید بوده است.»
ماجرای بورسیه های غیرقانونی در ابتدا دولت حسن روحانی مورد توجه قرار گرفت بسیاری از آنها لغو شد اما برخی دیگر دوباره برقرار گردید. این بورسیه ها دستمایه جنجال های بزرگی شد و یکی از دلایل استیضاح رضا فرجی دانا وزیر علوم تحقیقات و فناوری در ابتدای دولت یازدهم بود.
برخی کاربران با اشاره به موقعیت ویژه پدر سلوی کینژاد برخی اظهار نظرها محمدعلی کینژاد را بازنشر دادند و از این منظر انتقاد کردند. نادر فتورهچی با انتشار تصاویری جنجالی در توئیتی نوشت: "چرا فرزندان جناب محمدعلی کینژاد،عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی که معتقدند، «حضور کودکان درمساجد آنها را در برابر تهاجم فرهنگی مصون میکند»، نه تنها در دوران «اقتصاد مقاومتی که باید کمربندها را محکم کنیم» مسجد نمیروند، بلکه در آمریکا با این ریخت و قیافه عجیب «جشن کریسمس» برگزار میکنند؟"
کاربری به نام حاج حیدر نیز نوشته است: «اینکه دختر و داماد دکتر کینژاد عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی جشن کریسمس گرفتند، اشکالی ندارد! اینکه با بورسیه سفارشی برای تحصیل در مقطع دکترای معماری به سوئیس رفت و بعد شهروند آمریکا شد هم اشکال ندارد! مشکل طرز تفکری هست که آرامش را برای خود میخواهد و استکبارستیزی را برای مردم!»
کاربران دیگری نیز در این باره اظهار نظر کرده اند و انتقاد خود را مطرح نموده اند. عده ای معتقدند زندگی دختر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در آمریکا اهمیتی ندارد مهم این است که او از "رانت" و موقعیت پدرش برای کسب بورسیه استفاده کرده است.
در دو سال اخیر جریان افشاگری علیه مقاماتی که فرزندانشان در خارج از کشور زندگی و فعالیت می کنند بالا گرفته است. این جریان در تابستان امسال به اوج خود رسید اما تاکنون متوقف نشده است و هر از گاهی موضوع "ژن خوب" تبدیل به یکی از موضوعات مهم رسانه ها و فضای مجازی می شود.
وضعیت کنونی کشور، بحران های اقتصادی و تحریم های سخت بر این روند افشاگری اثر مضاعف گذاشته است.
یک عده ای هم از جناح و خاص نشسته اند و کامنت های حال بهم زن میزارن و فکر کردن اگر این دولت شکست بخوره همه چیز درست میشه !!!! !!! من یکنفر دبیر بازنشسته بیمارم ، مدام به پزشک مراجعه می کنم پزشکانی که بعضا دانش اموز بنده بوده اند و از بهترینها بوده اند و افتخار می کنم که مثل گذشته ها محتاج پاکستانیها و هندیها نیستیم ولی بیشتر اوقات مطب این بنده خداها خلوته !!!! چرا اینقدر در تابناک به پزشکان مملکت جسارت میشه واقعا بدور از انصافه کسی که جای کسی را تنگ نکرده عرصه برای همه بازه ....من هم بخدا دوست داشتم پزشک بشم ولی زورم نرسید معلم شدم و هیچوقت هم خودمو با یک پزشک قیاس نمی کنم هرکس نون کله و عقل و توانایی خودشو میخوره ، تابناک جان این اظهارات تنگ نظرانه را چاپ نکن .
پاسخ ها
علیرضا کاظمی از شیراز
||
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
++
راست میگه. اگر همه پزشکان و معدل را در نظر بگیریم در آمد متوسطشان حد اکثر دو یا دو و نیم برابر مهندسان است که این هم در خیلی از کشورها همین طور است. نه اینکه ما مهندسان استعداد کمتری از پزشکان داشته ایم یا درس کمتر خوانده ایم نه خیلی از مهندسان از خیلی از پزشکان مستعد تر بوده و بیشتر هم زحمت تحصیل درس های ریاضیات دار سنگین را کشیده اند اما ماهیت مساله که جان انسان و مسولیت آن است می طلبد که ورودی پزشکی زیاد نباشد تا هر ننه قمری وارد نشود و شان و سطح کارکردی حفظ شود که این به نوبه خود اگر درک کنیم منجر به ارتقای سلامت ما انسان ها می شود.
البته دو نکته باقی می ماند یکی اینکه عده ای از پزشک ها هستند که در اخلاق عقب مانده اند و درآمد گرا هستند و دیگر حس انسانی و اخلاقی خدمت به هم نوع را ندارد و کمتر دلسوزی می کنند. البته تعداد این افراد نسبت به کل زیاد نیست. کلا این روحیه منفعت گرایی در همه شغل ها از معلمی تا مهندسی تا پزشکی متاسفانه گسترش پیدا کرده. من اصلا درک نمی کنم چرا همه اینقدر مال دوست و دنیا خواه شده ایم. نسبت به پیشتر این در حالی است که اخلاقی و انسانی زندگی کردن بسیار خواستنی تر از پول دار و بی اخلاق زندگی کردن است. واقعا کسی که مزه شیرین ارزش واقعی را چشیده باشد با چیزهای دیگر آن را عوض نمی کند.
اما در مورد اندک پزشکان که درآمد ماهانه چند ده میلیونی یا بیشتر دارند که همان هم باعث قضاوت زود هنگام ما می شود خوب باز هم اگر نگاه کنیم در همه شغل های دیگر هم از سوپرمارکتی گرفته تا مبل فروشی تا فرش فروشی تا دفاتر اسناد رسمی من خودم مورد های زیادی می شناسم که در آمدشان چند ده بلکه چند صد میلیونی است و نوش جانشان. فقط نمی دانم چرا مردم وقتی یک دفتر دار اسناد رسمی که چند صد میلیون در ماه در می آورد و هیچ کار بحرانی مثل سرو کله زدن با جان انسان هم ندارد را می بینند چشمشان از کاسه در نمی آید اما اگر یک پزشک را ببینند که چند برابر آن کاسب محترم سوپرمارکتی یا آن دفترخانه دار درس خوانده همه حساس هستند.
-- یک مهندس با درآمد سه میلیون تومان در ماه که چشم دیدن درآمد برای دیگران را دارد.
ناشناس
||
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
درود بر شما دبیر گرامی و محترم...
سرمایه های اصلی مملکت شما هستید بخدا...
بنده یک پزشکم که چهار سال هست درسم تموم شده و سه سالش رو تو مناطق محروم کار کردمو الان کار نمیکنم فعلا... خدا شاهده یک درصد سختیای مارو اینهاییکه این اعداد دروعی درامد پزشکارو میدن نمیتونن تحمل کنن و همه اش از سر عقدست، حسادته، و چه مرضی باللتر از حسادت...فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا... حسابمان با ایشان بماند برای سر پل صراط، والسلام...