به چه حقی یمن رو بردید؟؟!! فردا هم حق ندارید به دروازه تیم عراق چپ نگاه کنید...درمورد سوریه هم مگه ما مردیم اجازه بدیم شما بهشون گل بزنید؟؟.تکلیف فلسطین هم که مشخصه سوال کردن نداره.درمورد لبنان هم که از قدیم الایام اندوهش مارو کشته یه وقت فکر بردنِ این تیم رو نکنید...هوای چین و روسیه رو هم داشته باشید یه وقت با گل زدن بهشون بی احترامی نکنید.....در مورد ایران هم که مهم نیست بازی فوتباله دیگه حالا اگه نبریم اسمون به زمین میاد؟؟؟!!!
مگه اسراییل را دیگران به رسمیت نشناخته اند مگه عضو سازمان ملل نیست پس چرا ما با انها مسابقه نمی دهیم
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
حالا از این ور به قضیه نگاه کنید.
همیشه اسرائیل و طرفدارانش می گفتند که ورزش را نباید سیاسی کرد و اسرئیل را سازمان ملل بهر سمیت شناخته ( به پشتوانه قدرتهای بزرگ) و باید باهاش مسابقه بدید. اسرائیلی که با اشغال سرزمین دیگران کشورشو رو درست کرده بعد بهش رسمیت دادند. حالا بعد از 70 سال قبول کردند که یک تکه از همون سرزمین رو بدهند به فلسطینی ها و سازمان ملل هم به رسمیت شناخته است و الان اسرائیل که اون وقت می گفت نباید ورزش رو سیاسی کرد ، از استرالیا می خواهد که با فلسطین مسابقه نده.
جناب آقای ده نمکی لطفا فوتبال را سیاسی نکنید. فکر میکردم روحیه سیاسی گری خودتان را به هنر نزدیک کرده باشید...
در ضمن این تیم فوتبال یمن زیر سایه سار عربستانی ها بودند و حتی بهشون اجازه ندادند با قطر بازی تدارکاتی برگزار کنند.
به نظرم اندکی در مورد اتفاقات یمن مطالعه فرمایید و تقسیم بندی های سیاسی و مردمی آنجا را دقیق تر بشناسید.
متاسفانه آقای دهنمکی نمیداند که این تیم یمن توسط دولت تحت حمایت عربستان و در کشور عربستان تشکیل شده است. این تیم یمن هیچ ارتباطی به دولت حوثیهای شیعه ندارد. هزینه این تیم را هم دولت عربستان پرداخت کرده است.