پرویز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
اقای ده نمکی این لوطی بازی که شماثروت زیادی داشته باشی ومردم یمن ازگرسنگی دندهاشون معلوم باشه،تمام ثروت توبه مردم یمن بده
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
لابد باید یک کادو هم برایشان می بردند ماساژ و مشت مال هم بعد هم به بقیه می باختیم بخاطر تفاضل گل و همه را محکوم میکردیم که بی تدبیر هستند
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
به چه حقی یمن رو بردید؟؟!! فردا هم حق ندارید به دروازه تیم عراق چپ نگاه کنید...درمورد سوریه هم مگه ما مردیم اجازه بدیم شما بهشون گل بزنید؟؟.تکلیف فلسطین هم که مشخصه سوال کردن نداره.درمورد لبنان هم که از قدیم الایام اندوهش مارو کشته یه وقت فکر بردنِ این تیم رو نکنید...هوای چین و روسیه رو هم داشته باشید یه وقت با گل زدن بهشون بی احترامی نکنید.....در مورد ایران هم که مهم نیست بازی فوتباله دیگه حالا اگه نبریم اسمون به زمین میاد؟؟؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
تیم سعودی ـ امارات بود .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۲
خخخخخخخخخخخخخخخ ایول
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
شما خودت لوطی هستی ؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
مگه اسراییل را دیگران به رسمیت نشناخته اند مگه عضو سازمان ملل نیست پس چرا ما با انها مسابقه نمی دهیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
حالا از این ور به قضیه نگاه کنید.
همیشه اسرائیل و طرفدارانش می گفتند که ورزش را نباید سیاسی کرد و اسرئیل را سازمان ملل بهر سمیت شناخته ( به پشتوانه قدرتهای بزرگ) و باید باهاش مسابقه بدید. اسرائیلی که با اشغال سرزمین دیگران کشورشو رو درست کرده بعد بهش رسمیت دادند. حالا بعد از 70 سال قبول کردند که یک تکه از همون سرزمین رو بدهند به فلسطینی ها و سازمان ملل هم به رسمیت شناخته است و الان اسرائیل که اون وقت می گفت نباید ورزش رو سیاسی کرد ، از استرالیا می خواهد که با فلسطین مسابقه نده.
ایرونی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
آقایی ده نمکی شما کارگردانی یا کارشناس فوتبال؟؟؟کارگردانی یا کارشناس مسایل سیاسی؟؟؟ اصلا فوتبال چه ربطی به سیاست حاکم داره؟!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
با این پرسش سست بنیاد ، ده نمکی را در جایگاه ذی حق قرار می دهید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
جناب آقای ده نمکی لطفا فوتبال را سیاسی نکنید. فکر میکردم روحیه سیاسی گری خودتان را به هنر نزدیک کرده باشید...
در ضمن این تیم فوتبال یمن زیر سایه سار عربستانی ها بودند و حتی بهشون اجازه ندادند با قطر بازی تدارکاتی برگزار کنند.
به نظرم اندکی در مورد اتفاقات یمن مطالعه فرمایید و تقسیم بندی های سیاسی و مردمی آنجا را دقیق تر بشناسید.
اسماعیل
|
Turkey
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
متاسفانه آقای دهنمکی نمیداند که این تیم یمن توسط دولت تحت حمایت عربستان و در کشور عربستان تشکیل شده است. این تیم یمن هیچ ارتباطی به دولت حوثیهای شیعه ندارد. هزینه این تیم را هم دولت عربستان پرداخت کرده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۲
دولت حوثی ؟

مگه حوثی ها دولت شده اند ما خبر نداریم ؟
جاوید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
آقای کارگردان ، مثل اینکه اینجا زمین مسابقه هست ها ؟ اگر با نامردی میبردند حق با شما بود .
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
جناب ده نمکی وارد جزئیات گذشته نمی شوم ولی بعضی ها بخاطر عملکردشان اصلا بهتر است حتی نام تختی بزرگ را نیاورند .
نظرات بیشتر