ابی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
حالا فهمیدی چرا دفترش زمان احمدینژاد شنود گذاشتن؟؟؟
افشين
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
گزارشگر افغاني حرف نادرستي نزد و همه ما هم مي دونيم كه تصاوير با تاخير ميرسند و بعضي قسمتهاش هم اصلا پخش نميشن. خب يك واقعيته. ما چرا بهمون بر ميخوره؟ علي انصاريان چرا بهش برميخوره و گويش اون گزارشگر رو مسخره ميكنه؟ ميگه داري از كشوري حرف ميزني كه مديونشي!! فراموش نكنيم كه رابطه ي ما و افغانيها رابطه ي همزيستي بوده نه انگلي. يعني هر دو سود برده ايم.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
از کجا معلوم خودکشی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟ خودش گفته تهدید به قتل شده است . به احتمال زیاد اگر قتل بوده به شکایتش ربط دارد.
سلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
عمراً بتوانند جهانگيرى را از كار بياندازند! دلار جهانگيرى كه هيجده ميليارد دلار را به باد داد مگر فراموش مى شود او يك قهرمان ملى است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
در رابطه با اظهارات منتسب به آقای مکارم حیفم آمدم که نکاتی عرض نکنم. اگر ایران قابل مقایسه با ژاپن باشد؛ باید گفت که طبق آمار اگر بخواهیم تعداد حقوق بگیران دولتی ما نسبت به جمعیت کشور همانند ژاپن باشد؛ 97/5% نیروی مازاد خواهیم داشت! تازه 2/5% باقی با توجه به نظام اداری کیفیت مطلوب نخواهد داشت!اقتصاد کشور تابع هیچیک از نظام های سه گانه موجود نیست. لذا دچار هرج و مرج است.علت سوء استفاده های کلان و انحصارات نیز همین کمبود می باشد.. نهایتاً فرهنگی نساخته ایم تا با مظاهر مثبت تمدن جدید و حتی ارزشهای انقلاب اسلامی همخوانی داشته باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
انقدر دین را با مسایل آلوده نکنید
یک مهندس ساده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
سلام
اطلاع موثق وزیر سابق اصلاحات؟!؟!؟! منبع موثقشون کجا بود؟!؟! نکنه اون شایعاتی که مدتهاست سر زبونها افتاده مبنی بر اینکه اصلاح طلبان برای همفکران خود شنود گذاشته اند حقیقت داشته باشه؟!؟!؟!شنود بد است اما فقط برای جناح رقیب!
رنجبر کلهرودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
سلام
این خبر که دولت ژاپن 300 هزار کارمند دارد صحیح نیست. یک بررسی در اینترنت می گوید که تعداد کارکنان دولت ژاپن در حدود 3 میلیون نفر است اما تشکیلات دولت ژاپن با ایران متفاوت است که این امر برخی را به اشتباه انداخته است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
شک نکنید زبان فارسی در خطر است. با اطمینان می توان گفت با بودن مسولان ناکارامد نه تنها زبان فارسی بلکه خود سرزمین ایران و مردم فارس زبان در خطر هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
فکر اخرت خودتون باشید و تلاش کنید که در ان دنیا خودتان گرفتار عقوبت و سوال و جواب قرار نگیرید
نظرات بیشتر