اینکه یک تجربه علمی و فنی شکست بخورد امری کاملا طبیعی است که در همه دنیا سابقه دارد. مشکل اساسی حرف های ما قبل از عمل است. درهمه دنیا اول عمل میکنند و سپس اگر موفق شدند شروع میکنند به تبلیغات. ما اول تبلیغات میکنیم و بعد از عدم موفقیت شروع میکنیم به توجیهات. حالا خوب شد که ان را گردن کشورهای همسایه نیانداختیم.
عزیزان صرف جوی ارزی که بعد از پرتابدماهواره بدست میاد جبران هزینها رو مکنه. در ضمن جهت استفاده نظامی و اب وهوا شناسی پرتاب موشکهای کروز ... استفاده دارد.باید دست تو کار باشه تا قابلیتهای ان را در هواپیمای و کشتیرانی و غیره ان موقع همه موافق خواهند شد. دیگه امریکا یها پوز تحریم نمیدن.
به نظر من از خود ماهواره مهم تر، مسئله حامل ماهواره و سیستمهای پیچیده کنترلی اون هست و اداپترها و... که خوب درسته ما داریم ادعا میکنیم، ولی پاشته اشیل ما همین مرحله است. ساختن خود ماهواره ( بخوانید ریز ماهواره-که عملا قابلیت چندانی نداره و طول عمر مداری بسیار کمی داره) خیلی کار عجیب و غریبی نیست..
البته پیچیده هست ولی به نظرم مسئله ماهواره برها باید خیلی مهم تر تلقی بشه.. چون ما با این وضعمون تا چند دهه بعد هم نیمتونیم یک ماهواره با عمر مداری بالا رو با وزن و قابلیت خاصی به مدارها بالای 1000 کیلومتر تزریق کنیم.... و این یعنی با این وضع تحریم ها پول رو هدر دادن.....
خدا رو خوش نمیاد....
این همه نظرات متناقض را میبینیم؛هیچکس،نمیداند هدف واقعی از پرتاب ماهواره چیست؛گسترش علم وتکنولوژی ؛پوششی برای دستیابی به موشکهای قاره پیما؛غنی سازی وتولید اب سنگین وتولید پلوتونیم برای چه بود؟ غربیها واسرایل هم هوشیارند؛ هرچه قسم بخوریم که صلح امیز است باور نمیکنند ؛وزیر اطلاعات ۲سال پیش اعلام کرد ما منابع اورانیوم کافی برای نیروگاههای هسته ای نداریم چرابرگسترش انرژی هسته ای صلح امیز ابرام داریم؟ تاحقیقت موضوع روشن نشود ؛ این مجادله بین مردم به جایی نمیرسد
به همه دانشمندان و نخبگانی که یک بار دیگر اثبات کردند ما می توانیم دست مریزاد و خسته نباشید میگوئیم و به شما افتخار می کنیم درود به شرف و همتتان. عده ای با غفلت بلندگوی اجانب شده و در زمین دشمن بازی می کنند! به این غضنفرها باید گفت توان دفاعی و موشکی که شما در سایه امنیت آن به خواب غفلت فرو رفته اید یک شبه بدست نیامده و محصول تلاش امثال این گمنامان است.
یاایهاالمزمل....!