اینجا دعوایی بین آمریکا و اروپا بر سر ایران وجود نداره. هر دو معتقد هستن و خانم مرکل هم این رو تائید کرد که باید برنامه موشکی ایران و دخالتهای منطقه ایش جمع بشه. منتها سر روش اختلاف هست. انگار که یه بیمار این وسط افتاده و آمریکایی ها به جراحی اصرار دارن و اروپا به دارو درمانی. ولی در اصل قضیه که این بیماری باید درمان بشه اختلافی وجود نداره و اروپا نگفته ایران هر کاری خواست بکنه و ما هم تماشا میکنیم
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
دقیقا درست میفرمایید. جالب اینکه جناب ظریف رفته اند آنجا و شعارهایی میدهند و لحن کلامشان اصلا در شان ملت ایران نیست. انگار نه انگار که طرف صحبت ایشان دیپلمات ها و مردم دنیا هستند و نه مخاطبان
صداوسیما! آدم رو یاد جناب آقای جلیلی می اندازند با این تفاوت که همان کسانی که در داخل صحبت ها و
شعارها و جهان بینی ایدئولیژیکی آقای جلیلی رو به سخره میگرفتند حالا دارند برای جناب ظریف سوت و کف میزنند و خبرندارند که دنیا دارد همان نگاهی که به جلیلی میکرد را به ظریف میکند.
با سلام
اگر یادتان باشد ما اول انقلاب یک شعاری داشیم که خیلی برایمان مهم بود والان برایمان مهمتر هم است در ابتدا ما چه گفتیم استقلال، ازادی، جمهوری اسلامی البته مردم با اکثریت بالای نود درصد به جمهوری اسلامی رای مثبت دادندو از نظر تصمیمات داخلی چه اقتصادی وسیاسی خود تصمیم می گیریم ولی از نظر جهانی ما هنوز به ان استقلال وازادی واقعی نرسیدیم برای رسیدن به این ازادی باید از نظر تولید در همه زمینه های مورد نیاز جهان بصورت کمی وکیفی در رده کشور های پیشرفته قرار بگیریم البته منهای تولید نفت وصادرات ان در این زمان است که ما مورد توجه مردم دنیا قرار می گیریم بنده استقلال وازادی را در صرف معنای تحت الفظی ان نمی پذیرم، استقلال و ازادی دو کلمه به هم چسبیده هستند زمانی به ان می رسیم که به معنای واقعی نیاز های خودمان را خود تولید کنیم وجواب گوی نیاز های مردم دنیا هم باشیم وقتی از نظر تولیدات خود کفا شویم مورد احترام مردم جهان هم هستیم واین نقطه شروع استقلال وازادی واقعی است ما به جمهوری اسلامی ارا مثبت دادیم تا به این نقطه هم برسیم مرگ برامریکا وسایر حکومت های فاسد شعار همیشگی ماست ولی جای عمل ان در تولید وخود کفایی کامل است البته نمی توان منکر تولید داخلی شد ولی سرعت رشد و دستیابی به تکنولوژی وعلوم پیشرفته در این باب قابل قبول نیست ما تقریبا سی سال بعد از جنگ تحمیلی فرصت داشتیم ولی متاسفانه در روزمره گی افتادیم در تولید خودرو در موارد متعدد مثال پنجاه یا شصت گذشته به مونتاژ اکتفا کردیم ودر مواردی دیگر انرا اماده کامل از خارج وارد کردیم واین ناهنجاری در بقیه صنایع هم مشهود است بنظرم این راه استقلال و ازادی که امام خمینی (ره) انرا مد نظر داشت نیست وبطور کلی مسیر انحرافی را طی می کند بهتر است سیاسیون ما و مسئولین ما در هر کجا ودر هر موقعیتی هستند به راه درست برگردند مردم ما تقریبا همه فهمیده وبا سواد و با فرهنگ هستند در کشوری زندگی میکنند که دارای منابع انسانی فرهیخته و باشعور ودرایت است ومنابع خدا دادی هم که فراوان است بنظرم ما از هر نظر ثروتمندترین کشور دنیا هستیم ولی متاسفانه همیشه فرصت ها و منابع را در سهل انگاری وراحت طلبی از دست می دهیم و این همان چیزی است که کشور های پیشرفته دنبال ان هستند تا همیشه ما به انان محتاج باشیم .
آمریکا و اروپا و روسیه و بقیه کشورها به فکر منافع کشورشان هستن اما ما به فکر مردم لبنان هستیم هی پول تزریق کنیم بعد آقای جواد ظریف میفرماید ما تا آخر لبنان را حمایت میکنیم .
.....با حذف تنها توافق باقی مانده کمک می کنیم؟ یا می توانیم با نگه داشتن لنگر کوچکی که در اختیار داریم، کمک می کنیم تا فشار را در موضوعات دیگر ایجاد کنیم؟....
خراب این یه تیکه شدم، تمام زور اروپا اینه تو برجام بمونه تا برجامو به موارد نظامی و منطقه ای بکشونن. اگر عرضه داریم تا اروپا ور مجبور کنیم به طور کامل به تعهداتش عمل کنه که چه بهتر، اگر نمیتونیم همین الان از برجام خارج بشیم بهتر از یک ساعت دیگه است.
صداوسیما! آدم رو یاد جناب آقای جلیلی می اندازند با این تفاوت که همان کسانی که در داخل صحبت ها و
شعارها و جهان بینی ایدئولیژیکی آقای جلیلی رو به سخره میگرفتند حالا دارند برای جناب ظریف سوت و کف میزنند و خبرندارند که دنیا دارد همان نگاهی که به جلیلی میکرد را به ظریف میکند.