چرا در ایران همه رئیس جمهورها در دور دوم بد می شوند به آنها برخورد می شود و در پایان خانه نشین می شوند مصدق, موسوی, خاتمی, احمدی نژاد و این آخر روحانی حتی هاشمی با آن همه قدرت سیاسی واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا همه بدند یا مسیر سخت است یا تضادی در اختیارات و مسئولیت است. هر چه هست بازی تکراری است که از آغاز تولد پست ریاست جمهوری بوده تا به حال.
ما تأکید کردیم توزیع کالا کوپنی شود، اما دولت با این عنوان که میگویند به ۴۰ سال قبل برگشتهاند قبول نکرد،
در عوض بعضیها می گویند خدا حفظت کند آقای مهندس میرحسین موسوی که با کوپن کالا ها را با عدالت به دست مردم میرساندی
من کارمند ساده یک سازمان در پیتی هستم با 25 سال سابقه وحدود دوونیم حقوق . هر روز ناهارمون توی اداره یا گوشت هست یا مرغ . اونوقت چطور این آقای نماینده چندماهه گوشت نخورده . لا اقل یه چیزی بگو بشه باورش کرد .
با سلام
مسبب همه این گرانی ها در همه بخش ها دولت روحانی است در ابتدا با ارز شروع شد وبعد به خودرو وسایر نیازهای مردم رسید و همچنان در حال حرکت دیوانه وار است اقای روحانی ووزرایش از گرانی در ته دلشان خوشحال وقند اب می شود ولی در ظاهرشان نشان نمی دهند
آیا همه بدند یا مسیر سخت است یا تضادی در اختیارات و مسئولیت است. هر چه هست بازی تکراری است که از آغاز تولد پست ریاست جمهوری بوده تا به حال.