اتفاقی که افتاده و دردناکه ریخته شدن قبح و زشتی یک عمل ناپسنده . وقتی خبرنگار از متهم سوال میکنه طوری حرف میزنه اینگار نه اینگار حتی خیلی راحت میگه منو مردم شریف ایران میشناسن . و در جایی بر میگرده به خبرنگار که پشتش بهش است میگه پرونده من که تکلیفش مشخص شد باید تکلیف بقیه که پول از من گرفتن مشخص بشه البته با لبخند .
سلام
به نظر شما اگر در انتخابات بعدی ریاست جمهوری، فرضا روحانی و جهانگیری برای اولین بار نامزد می شدند، در مناظرات تلویزیونی، چگونه دستاوردهای دولت تدبیر و کلید را دراین دو دوره، به چالش می کشیدند!؟؟
به نظر شما چهره حسن آقا و اسحاق خان پشت دوربین و در مواجه با رئیس جمهور و معاون اول فرضی دولت تدبیر و کلید چه شکلی بود؟؟؟؟؟؟
با اختلاس بابک زنجانی به هر ایرانی چیزی حدود 120تا 130 میلیون تومان پول می رسید با این حجم اختلاس جدید به هر ایرانی چقدر پول می رسد
با این همه مروج امر به معروف و نهی از منکر همه این اختلاس از کجا بیرون می زند ما که نمی دانیم اگر کسی می داند جواب بدهد
ما مردم غیور ، فهیم ، صبور ، انقلابی فقیر ، زحمت کش ، شهید و جانباز داده و........ هر روز منتظر و شاهد خبر های رکورد زنی اختلاسها هستیم . لطفا ما را ناامید نکید .
آنوقت وقتی مجلس می خواهد این وزیران را استیضاح کند برخی نمایندگان همکاری نمی کنند و این می شود نتیجه اش .