واقعا دراین مملکت چه کالاهایی را کارمندان وکارگران وبازنشستگان بااین وضعیت وخیم اقتصادی وتورم بی سابقه تهیه نمایند متاسفانه دولت روحانی تمامی کنترل تورم 4ساله را درمدت کوتاه بربادداد وتورمی گریبان ملت راگرفته که حتی دردوره احمدی نزادهم سابقه نداشت بطور متوسط تمامی کالاها بیش ازسه برابرشده واصولا عیدی برای این اقشاروجودندارد بازنشسته وکارمند وکارگری که ازتیه مایحتاج لازم وعاجز است چگونه میتواند کالاهای مربوط به عید راتهیه نماید روحانی عید راهم بر 80درصد ملت بخاطر تورم کمرشکن حرام نمود
من خیلی ها را میشناسم که آجیل نخریدن. حتی با داشتن تمکن کافی مالی باز نخریدن و استنباطشون هم این هست که با نخریدن کل مردم میشه از رشد بی رویهدنرخ سرسام اور محصولات مختلف و اجناس مختلف جلو گیری کرد. فقط امیدوارم مردم فکر این را بکنند که با این فشارها و اعتراض های مدنی میشه فروشندگان و دلالان را در تنگنا قرار داد تا نرخ اجناس را بی رویه به خاطر افزایش سود خود بالا نبرند.
این رویه روی خرید خودرو صفر تاثیر عجیب مثبتی خواهد گذاشت
ما ایرانیها ریاکارترین مردم دنیا هستیم..چون آجیل رو باید بذاریم جلوی مهمون نمیخریم و مثلا کمپین نخریدن راه انداختیم.اگه فقط برای خوردن خودمون بود صف خرید آجیل هم درست میکردیم.چرا برای چیزهای دیگه کمپین راه نمیندازیم و تو صف همه چی تو سر وکله هم میزنیم?????????