مالکان چه کسانی هستند؟ بنیاد مستضعفان یا ستاد اجرایی فرمان امام؟!؟؟! این حضرات فقط به فکرمنافع سهتند. این بنا تبدیل به موزه بشه و از محوطه اتن نیز به عنوان یک فضای سبز کوچک فرهنگی استفاده بشه که خیلی بهتره.
این دو نهلد حکومتی فقط به فکر ثروت اندوزی هستند و با ساخت چند مدرسه و .. پولشویی می کنند.
به گفته مهدی چمران، ساخت بخش تجاری در مسجد نیز پیشنهاد شده تا بتواند هزینههایش را دربیاورد
اي تير غمت را دل عشاق نشانه مقصود تویی (اي بخش تجاري) کعبه و بتخانه بهانه!
تابناک عزیر : ابه بهانه ساخت تجاری مسجد سازی می کنند ! لازم بذکر است 1 - در فاصله کمتر از 400 متری این بنا یک مسجد بزرگ ونوساز بتازگی ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفته 2 - ایا در ملک قصبی امکان ساخت مسجد یا خانه خدا جایز است ؟ و لطفا نام مالک فعلی و روش خرید از این ملک از وراث ثابت پاسال را نیز تحقیق و گزارش نمایید شاید رد پای سلطاتن های ساخت ساز و بانک های خوش نام ! در میان باشد تا مردم و مسئولان قبل از اتقاق جلوی مشکل و حیف میل بیت المال را بگیرند.البته اینشالله .
این همه مسجد داریم چند درصد مردم در ان نماز میگذارند این همه مجتمع تجاری در سراسر ایران به چه درد می خوره جز زمینه ای برای پول شویی این بنا را بزارید ودر آمد گردشگری ازش داشته باشند