جناب اقتصاد دان هنوز شما نمی دونی قیمت گوشت در ان طرف مرزها پایین تر است و قیمت گوشت در ایران گرانتر است
یک چیز دیگر لطفا تحریم ها را به عنوان عامل اصلی در افزایش قیمتها تا این حد مد نظر قرار ندهید چون دارید صورت مسئله اصلی اقتصاد ایران که دلال بازی و واسطه گری است را دارید مباح جلوه میدهید که بلای اقتصاد ایران است
باید از روز اول به فکر اقتصاد و زیر بناهای توسعه کشور میبودیم که متاسفانه نبودیم.
مرحوم هاشمی به فکر توسعه کشور بود اما از لج مخالف تفکر هاشمی بود ند و کشور را گرفتار بازی های کاذب سیاسی کردند.
نامگذاری سال تحت عنوان اقتصاد مقاومتی و رونق تولید صرفا در حد نامگذاری است و در عمل کشور وارد فساد و تورم و این همه بدبختی شده.
شخص محسن رضایی هم به فکر اقتصاد بود و در همان سال های بعد از جنگ طرح های اقتصادی داشت. اما با او هم لج شد و این لجاجت هنوز هست.
راه توسعه اقتصاد یک کشور کاملا روشن و مشخص است و ایران از توانمتدی لازم برای توسعه همه جانبه و پایدار کشور برخوردار است.
اما اولویت اقایان بحث اقتصاد نیست. بحث سیاسی و قدرت طلبی و جناح بازی است.
اقتصاد ایران بر دوپایه پول بدون زحمت نفت و سود بانکی ربا استوار هستش و تا این ستون های سست با اصول درست اقتصاد جایگزین نشه فایده ندارد.بانک ها به دلیل پرداخت سودهای دستوری هر شش سال یک بار ورشکست میشن و بانک مرکزی با کاهش ارزش پول ملی اونها رو نجات میده و بعد از مدتی دوباره سودهای دستوری و روزی از نو.به همین سادگی
دولت اول آقای روحانی بر محور سیاست پولی و مالی انقباضی تورم سالهای 89 تا 91 را کاهش داد. اما در یک اشتباه استراتژیک و در بدترین زمان ممکن با تغییر نرخ بهره، تمامی تلاشهای چهار ساله را برباد داد. در واقع چنانچه خاطرتان باشد محور این اقدام، بر پایه این موضوع بود که چون نرخ تورم پایین آمده، بایستی نرخ بهره هم کاهش یابد.در حالیکه وجه ذهنی و روانی این تناقض در نزد سپرده گذاران ، که دولت ایشان یا دولت قبلی هیچگاه زمانیکه نرخ تورم به بالای 40 درصد رسید، نسبت به افزایش نرخ بهره اقدام نکردند، مورد توجه قرار نگرفت. بعبارتی دیگر نرخ بهره تا قبل از کاهش آن در سال 96، میزان ضرر سپرده گذاران در مقایسه با نرخ تورم را پوشش نمیداد، اما مشاورین اقتصادی وقت صرفاً بر مبنای تحلیلهای تئوریک و البته با رویکرد نئولیبرالی این معرکه را ایجاد نمودند!
دقت کردید پستهای کلیدی در مملکت ایران توسط فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اشغال می شه و خودتان می دانید اینها چطور دکتری می گیرند به قول احمدی نژاد در مجلس دکمه فشار می دهند و دکتری را هم کنارش اخذ می کنند.
چرا دانشگاههای دولتی نقشی بسیار خفیف در مناسب دارند؟ پست کلیدی هم ندارند البته به جز وزیر علوم نمایشی
جالب نیست؟
اول مدیر می شوند بعد دکتر می شوند. آب سر بالا می ره قورباغه ابوعطا می خونه
اصولا باید اول سواد داشت بعد کار کرد بعد مدیر شد
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
این افراد فقط نیازمند دریافت مدرک هستند تا پست های مهم را اشغال کنند و دانشگاه آزاد هم یعنی خرید مدرک بدون مطالعه
دانشگاههای دولتی آزادتر از دانشگاه آزاد
||
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
دانشگاههای دولتی آزادتر از دانشگاه آزاد !
همه دانشگاههای دولتی و به ظاهر معتبر نیز دارای پردیسهای پولی برای مسئولین و متمولین هستند .
شیخ دیپلمات اول آمدند و گفتند که۲نفر را فرض کنید که آماده مسابقه دو هستند به پای یکی از آنها سنگی بزرگ بسته شده است هرچقد هم تلاش کنداز دو جا می ماند و انرژی او تخلیه می شود گفتند تحریم ها در راه پیشرفت یک مانع بزرگ هستند همسایگان ما مانند ترکیه و سعودی و اخیرا هم عراق و افغانستان بدون مانع در حال پیشرفت هستند ولی ما با وجود تحریم ها باید تلاش کنیم که جا نمانیم اگر تا یک دهه آینده همچنان تحریم ها برقرار باشند بعید است که حتی بتوانیم تصور کنیم که به آنها برسیم.
ایران ،یک کشور صنعتی نیست که بتواند از تورم و کاهش ارزش پول ملی استفاده ببرد ؟ آنچکه ایران میتواند صادر کند ، نفت ،و گاز ،و میعانات نفتی و گازی میباشد که آنهم تحریم است ،و سایر صادرات غیر نفتی اقلامی هستند که بازار داخلی را هم پاسخگو نیست ؟ و دیگر اینکه ارز حاصل از همین صادرات غیر نفتی وارد کشور نمیشود ،و در یک کلمه در ایران سرمایه دار ملی ،و وطن پرست وجود ندارد ،چنانچه دلارهای موجود در حسابهای ایرانیان در خارج کشور به داخل کشور آورده شود ، با همانها میشود تولیدات داخلی را تا یک دورهٔ پنج ساله راه اندازی نمود ،اما ،متاسفانه بجای ورود ارز به داخل ، روند بر عکس میباشد ؟ بهمین لحاظ برای تقویت پول ملی باید اول ضروریات مردم را با سرمایهٔ ملی تامین ،و در پروسه ای شفاف توزیع نمود ، و سپس با تولیدات بومی ،و داخلی که نیاز به تکنولژی پیشرفته ندارد ایجاد اشتغال نمود ،و ، خرید تضمینی را هم فعالانه پیگری نمود ، و به جد با پدیدهٔ قاچاق ،و دلالی ،و رانتخواری ،و دزدی ،و اختلاس برخود قاطع نمود ،و برای موفقیت در انجام این پروسه نیاز است همهٔ ارکان حکومت در اختیار دولت باشد و نظارت شورای مصلحت بر روند امور ، برای یک دورهٔ گذار دیگر نهادهای نظارتی را در اختیار شورای مصلحت قرار داده شوند ؟ تا اینکه دولت بتواند با مفسدین اقتصادی برخورد جدی ،و قاطع نماید و اموال ، بدست آمده از راه خلاف و رانت ،و دزدی و قاچاق را بسود خزانهٔ کشور مصادره نماید ؟ و در گردش پولی شفافیت ایجاد نماید بمعنایی پول کاغذی را کنار بگذارد و همه از کارت بانک استفاده نمایند تا شفافیت بوجود آید و فرار مالیاتی وجود نداشته باشد ،؟ بجای پرداخت یارانهٔ نقدی هم از کارتهای الکترونیکی استفاده گردد ؟تا از این بحران عبور کنند ؟،،
پاسخ ها
فعال اقتصادی ( صادرات )
||
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
ایران ظرفیت و شرایط مناسبی برای صادرات سیمان ، فولاد و بسیاری اقلام دیگر دارد .
در دنيا امروز اقتصاد و سرمايه گذارى در شركت هاى بزرگ و كارخانجات بزرگ دنيا حرف اول را مى زند،، و همين چرخه اثر بسيارى در چرخه اقتصادى كشورها مى گذارد، كه خود نيازمند سياست كارى و ابزار آن است. ما مى توانيم داراى اقتصاد بسيار قوى در دنيا باشيم ولى به علل مختلف عمل كردمان درست نبوده و به همين دلائل كشورهاى كوچك استفاده هنگفتى مى ببرند.
یک چیز دیگر لطفا تحریم ها را به عنوان عامل اصلی در افزایش قیمتها تا این حد مد نظر قرار ندهید چون دارید صورت مسئله اصلی اقتصاد ایران که دلال بازی و واسطه گری است را دارید مباح جلوه میدهید که بلای اقتصاد ایران است