اگر یادتون باشه افشاگریهای فردوسی پور در مورد فسادهای اقایان سیاسی کار که تهدید به بستن این برنامه را مکررا" گوشزد میکردند و حتی پا فراتر گذاشته و به تهدید این جوان اقدام نموده اند خود گویای همه چیز برای این مردم هستش و نیازی به این سفسطه بازی نیست مردم بهترین قاضی هستن و میفهمند .....
راجع به دریافت 35 در صد درآمد بازیهای فوتبال توسط مافیای فوتبال اگر بخوانید متوجه میشوید که برنامه 90 فقط توسط فردوسی پور قابل اجراست والا مخاطب نخواهد داشت. و افشاگریهای فوتبال توسط عادل هم مافیای فوتبال را میترساند.بنابراین برند 90 نباید وجود خارجی داشته باشد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۳
مخصوصا وقتی این درامدها به جیب افراد رده بالا بره دیگه افشاگری عادل خیلی براشون سنگین بوده
با سلام
متاسفانه هيچ توجهي به اعنراضات و نظرات مردم شريف ايران در طي چند روز اخير نمي كنند
بخدا اينگونه حركت ها منجر به دلسردي شديد مردم نسبت به مسئولان و تصمیم گیران کشور شده است. اينها بازخوردي هايي است كه به وضوح در سطح جامعه قابل رويت است. يك جوان سي ساله (فروغي) به پشتوانه چه قدرتي چنين عقده گشايي مي كند و كاملا بر خلاف نظر مردم عمل مي كند؟ در برنامه نود چه اتفاق خلاف مصالح ملي روي مي داد كه اينگونه برخورد مي كنند؟!؟
واقعا متاسفم
آقای فردوسی پور با اطلاعاتش خودش یک برند است. نیازی نداره که عنوتن 90 را دنبال خودش بکشه.هرجا که مستقر بشه همه به سمت او کشیده خواهندشد. اونوقت میثاقی بشینه برای تنها بیننده اش آقای فروغی برنامه اجرا کنه.
منتشر نمی شود اما آقایی که از جایگاه خودش انقدر مطمئن هست به حرف من و جنابعالی و حتی کل مردم کاری ندارد شبکه سه را خریده مگر نظر ما مهم است؟ ما هم منتظر نسخه های جایگزین در شبکه های ماهواره خواهیم ماند.
مافیایی فوتبال بالاخره به صدا و سیما هم نفوذ کرد و کسی که افشاگری می کرد را حذف کرد. شاید این نمایش پرده دیگری نیز داشته باشد . و ان فروختن باشگاه پرسپولیس و استقلال باشد که بعد از فروش این دو باشگاه اجازه فعالیت نود داده شود چرا که ممکن است در افشاگری ها ی نود در مورد فروش و تبانی بر ملا شود.
ببینید این مملکت کارش به کجا کشیده هر ضرر و زیانی از کیسه بیت المال مجاز است و هیچکس در مقابل خسارتهایی که به اعتماد مردم به نظام وارد میکند هم پاسخگو نیست. پاسخگو نیست