بودجه ای که در طول 7 سال دولت روحانی به پزشکان و وزارت پزشکان دادند به اندازه ده وزارتخانه بود
امروز بعد از این همه نیاز به بازسازی در عرصه ساخت وعمران وکشاورزی یک چندر غاز بیشتر می خوهند بگیرند
وبه وزارت مثلا راه و یا کشاورزی و یا صنعت اختصاص دهند
اگر بودجه یک هزارم پزشکان ایران را به ملت می دادید تمام این مشکلات حل می شدند
تجربهٔ هشت سال جنگ تحمیلی ،بمباران شهرها ، من بمدت چند سالی ارز یاب اماکن خسارت دیده از بمبارانهای گستردهٔ شهر کرمانشاه بودم ، بیشتر برآورد خسارت را بر مبنای فهرست بهای سازمان برنامه ،و بودجه تعیین میکردیم ، احجام تخریبی ،و مرمتی مشخص ، بهای واحد مشخص ، میزان خسارت معین میشد ،، طبق بخشنامهٔ نخست وزیری آن دوران ، پرداخت دسمزد ،، ماموریت ،و اضافه کاری از محل اعتبارات بازسازی ممنوع بود ؟ ستاد ویژهٔ باسازی در هر استانی وجود داشت ؟ که تا سال ۶۷ و پایان حنگ ، کمترین حیف ،و میل در اعتبارات بود ؟ اما از زمان پایان جنگ که بازسازی شهرهای تخریب شدهٔ مرزی شروع گردید ، فساد ،،و رشوه ،و زدبند ، بوجود آمد ، آنهم بلحاظ حجم بالای خسارتها ،و بازسازی کلی شهرها ؟ لاکن در اقلام ضروری زندگی ،مردم جنگ زدهٔ مهاجر به دیگر شهرها ، فساد گسترده بود ؟،، لازم است یک ستاد بازسازی زیر نظر معاون اول ریس جمهور تشکیل گردد ،و در استانها ،و شهرهای سیل زده عملیات تعیین خسارت ،و بازسازی را انحام دهند ،و تعدادی از نمایندگان مجلس با انتخاب هیات ریسهٔ مجلس هم نظارت داشته باشند ،نه دخالت ؟، دیوان محاسبات هم حسابرسی نماید ؟،،
وقتی آقای روحانی با ۴۰۰ هزار میلیلارد تومان سال ۹۲ دولت را تحویل گرفت یکی از ایراداش به دولت قبلی این بود که نقدینگی تو بازار بیش از حد است،؟!
اما با گذشت تنها شش سال این مبلغ را به بیش از ۴ برابر یعنی ۱۷۰۰ هزارمیلیارد تومان ارتقاء داده.
حالا وزارت خانه های تحت نظر دولت آقای روحانی ارتقاء بودجه را با توجه به افت تولید فقط از راه چاپ اسکناس بی پشتوانه و ازدیاد آن در بازار که پی آمد آن تورم و بی ثباتی در کشور را رقم خواهد زد.
اشتباهات این دولت به ظاهر با تدبیر!!! تمامی ندارد. یکی از اشتباهات محض این دولت در دولت یازدهم حذف کارگروه تخصصی خشکسالی و سرمازدگی کشور در ریاست جمهوری برای فرماندهی و سیاست گذاری کلان امور مربوطه بود. قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران و تشکیل جلسات مرتبط با ماده (6) این قانون هم نشان داد که وزارت کشور برای سامان دهی این امور محلی از اعراب ندارد. پیشنهاد مشخص این است که تا تشکیل معاونتی در زیرمجموعه رییس جمهور و انتزاع وظایف مرتبط با آن از وزارت کشور به این معاونت، کارگروهی برای امور مرتبط در زیر مجموعه ریاست جمهوری و یا تفویض آن به معاون اول رییس جمهور تشکیل و از رقابت دستگاه ها برای افزایش جذب این اعتبارات که مقرر است از صندوق توسعه ملی به آن اختصاص یابد، جلوگیری شود.شرایط کشور به گونه ای نیست که با حجم بی سابقه خسارت به آسیب دیدگان و زیربنایی این کشور بتوان راحت از آن گذشت و باید مدیریت وفرماندهی بالادستی به درستی انجام و مورد رصد قرار گیرد.
در مصاحبه های مسولین اگر دقت بشه ، بعد از اینکه رییس جمهور اعلام کردند تمام خسارت ها را دولت می پردازد ، همه شروع کردند در بیان مهیب بودن مصیبت و خسارات وارده ، تا پیش از اون همه چیز تحت کنترل بود ، برای جلو گیری از هر گونه سوء استفاده ، هدر رفت منابع و پیش گیری از باز سازی های غیر اصولی ، از کارشناسان محلی و همین افرادی که به طور جهادی پای کار آمدند ، اسفاده کنید.
امروز بعد از این همه نیاز به بازسازی در عرصه ساخت وعمران وکشاورزی یک چندر غاز بیشتر می خوهند بگیرند
وبه وزارت مثلا راه و یا کشاورزی و یا صنعت اختصاص دهند
اگر بودجه یک هزارم پزشکان ایران را به ملت می دادید تمام این مشکلات حل می شدند