ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
نتیجه برگزاری انتخابات گوناگون را به خوبی می توان در صف های گوشت دید و قیمت سیب زمینی و پیاز که گویا با ارقام اختلاس ها سر به رقابت گذاشته اند، و نیز در مدیریت بسیار ضعیف هر گونه بحران کوچک و بزرگی در کشور، که متاسفانه حتم ختم به فاجعه می شود، و بزگان اصول گرا و اصلاح طلب هم هر آنچه تا کنون گفته اند، از منظر سود های شخصی و جناحی بوده است، و هیچیک از ایشان تا کنون نگفته اند که حاصل زمامداریشان برای ملت چه بوده است، ملتی که به گواهی همین تابناک، نان و پیاز برایش کالایی تجملاتی است، گوشت برایش در حکم پر جبرئیل شده است، و لگن قراضه ای مثل پراید را باید گران تر از آپولو، البته در قیاس با کارکردشان، خریداری کند. ملتی که در انزوا افتاده است، وضعیتی که بی گمان اگر یکی دو سال دیگر ادامه یابد نود درصد ملت را از هستی تهی می سازد، و البته همراه با آرزوهای تباه شده ما مردم، رویاهای بسیاری افراد و گروه های دیگر نیز برای ابد تعبیر ناشده باقی خواهد ماند.
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
نه اصلاح طلبان دنبال انتخابات برن و نه اصول گرایان. چون کسی اصلا دیگه پای صندوق نمیره.
با این قیمتها که برای ما به ارمغان اوردین فقط خودتون به خودتون رای بدید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
درتمام انتخابات ازاول انقلاب شرکت کرده ام ومردم راتشویق به آن نمودم ولی دیگرامیدی ندارم ودرهیچ انتخاباتی شرکت نمی کنم فاتحه
نیکو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
گاه حزب وحزب بازی موعد جدال دیگران و اصلاح طلبان دیگران که دغدغه ای ندارند وبااندک رایی قدرت بلامنازع خواهند بود اما اصلاح طلبان که لحن و ولوم صدایشان رابه میزان رایشان می‌دانند در دام تناقضات خود افتاده آند تناقضی که بزرگان آنان به مذاق مردم حرف زدند و به میل خود رفتار کردند .حنایشان بیرنگ شد در. تربیت کادرهای جدید هم ناموفق بودند واکر جوانی از آنها حرفی می زند موجی از نفرت ایجاد میکند بنابراین اصلاح طلبان درسایه قدرت دیگران به دنبال منافع خود خواهند رفت
ناامید
|
Germany
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
انشاا...خیره
ناشناس
|
France
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
اصلاح طلب اصول گرا دیگه این حناها رنگی نداره من در این ویترین سازی شرکت نمی کنم اصلاح طلب اصلا چه چیزی را اصلاح کرده تا حالا؟ نگاه گنید آن خانم به اصطلاح اصلاح طلب چطور جیب خودش را پر کرد و با وقاحت تمام گفت سهم خودمان را برداشته ایم!!!!!
mm
|
United Arab Emirates
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
اصلاح طلب و اصولگرا چند من؟!!! مملکت بعلتِ کهولت مدیرانِ ابوالمشاغل به فلاکت افتاده است باز این دو اتوبوس دست از قدرت و ثروت و انحصار برنمیدارند. محتضران؛ کار را به دو حزبِ ده ها میلیون نفری بسپارید. تا کی عطش.... بستان نیست.
مهدی
|
Germany
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
خاتمی هنوز مورد احترام مردم است
آنچه مردم را دلزده کرده است اصولگراها هستند واز این طریق در کل جامعه طرفدار های خود را از دست داده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
دوغت را بنوش وقت خوابه پسر جان
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
مردم عزیز بشتابید برای رای دادن
پاسخ ها
مهدی
| Germany |
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
رای دادن را باید شفاف کرد وبدون کنترول!
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
اصلاح طلب و اصول گرا و پایداری و موتلفه و .... همه و همه شاخه های یک درخت هستند مردم دیگر فریب این نام ها را نمی خورند
پاسخ ها
مهدی
| Germany |
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
حق داری
نظرات بیشتر