تواین مهمونی هاتون اگر صلاح دیدید مردم را هم دعوت کنید نه برای افطاری بلکه بخاطر نظر خواهی آنهم نه گزینشی که از فیلترهای گونگون رد میشوند تا جمعی خاص مشرف شوند از دیدار مسولان.از مردم در رنج وگرفتاری دعوت کنید .
مذاکره کردن با هرکشوری به این معنی است یابا هم به توافق میرسند یا نمی رسن وبهتر است از اینکه کشور منطقه از این موضوع سوء استفاده کننند برخی در کشورهای بیگانه چی می خواهتد واین سرمایه باد اورده را از کجا اورده اند
موضوع مذاکره با آمریکا را باید به رفراندوم مردمی گذاشت. زیرا مردم با خرد جمعی بیشترین و بهترین نظر را خواهند داد. گفتگو نشانه ترس نیست. جنگ جز ویرانی و تباهی هیچ دست آوردی دیگر نخواهد داشت.
سلام. قواعد تشریفات تأکید دارد وقتی یک مقام ارشد فردی را به مهمانی دعوت می کند، فرد دارای مقام پایین تر مهمانی خود را لغو و یا دعوت دیگری را قبول نمی کند.
اونایی که به قران اعتقاد ندارند واهل ایمان نیستند میترسند چون به سرای اخرت ایمان ندارند ما یک بار باید بمیریم وچه بهتر که با شهادت ودر مقابل کفر وشرک امریکای جنایتکار به دیار باقی سفر کنیم ما برای نبرد بزرگ آماده ایم