گرفتن مالیات از سودجوها و دلالان یک قدم بسیار بزرگ در بازسازی اقتصاد کشور است. متاسفانه فساد اداری در ایران بالاست. با شفافسازی و مجازات سنگین متخلفین می توان سیستم اداری کشور را از فساد پاکسازی کرد. من به آینده کشور عزیزمان ایران بسیار امیدوارم. بیایید از سیاهنماییها بپرهیزیم و با یک وفاق ملی کشور را از بحران کنونی نجات دهیم. پاینده و سربلند ملت سر افراز ایران.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۶
آینده بسیار ترسناک به نظر میاد شما چجوری این دید مثبت رو پیدا کردی؟؟؟؟ خدا به داد این مردم برسه
اگه دولت بتونه کاری بکنه که دلالی هزینه داشته باشه پولهای دلال ها به طرف تولید میره
مثلا برا اینهمه ثبت نامی اتومبیل سواری طرحی بزارن که اگه بخواهن اتومبیل رو بفروشن تا پنج سال اول بصورت پلکانی مالیات های 20 الی 30 درصدی بزارن چون مصرف کننده واقعی برا فروش ثبت نام نکرده
قیمت گذاری خودرو هم نکنه بزاره به هر قیمت که می تونن بفروشن
از طرف دیگه ورود خودروهای دست دوم رو هم با نصف تعرفه های فعلی آزاد کنه
اونموقع هست که دلال از خرید فروش اتومبیل صرف نظر میکنه کالاهای دیگر رو هم همینطور
درآمد مالیاتی دولت هم زیاد میشه
الان دولت همین مالیات رو از راحت ترین و دم دستی ترین افراد جامعه میگیره مثل تولید کننده یا کارمند یا کارگر و ...
اگه از دلال بگیره دیگه کسی سراغ دلالی نمیره الان همه دلال شدن بسته به اندازه سرمایه شون
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۶
یک جایی خوندم که تو اروپا این روال مالیات وجود داره تا دلالی هزینه بر باشه
هر کی خربزه میخوره باید پای لرزش بشبنه
وقتی طرف هول میشه که از قافله عقب نمونه و میره دلار میخره و بازار رو ملتهب میکنه و دلالای مفت خور رو میلیاردر میکنه حالا هم باید مالیاتشو بده. نقره داغ شدن این آدمای زرنگ باعث میشه که هر کی نپره تو بازار و بره تو کار ارز و سکه.
پاسخ ها
رستم
||
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۶
اونی که عمده میخره از دلال میخره بهرحال کشور سالی 60 میلیارد دلار برای واردات نیاز داره واین چند میلیون دلار تو بازارتاثیری نداره دولت بتونه 60 میلیارد رو تامین کنه ارز پایین میاد نتونه ارز بالا میره که کار خود دولته.
1) ایجاد درآمد پایدار برای کشور(البته منظورشون دولته نه مردم)، ۲) بازتوزیع ثروت و ممانعت از تجمع ثروت و افزایش شکاف طبقاتی(اینم برای ژنهای خوب که اصن بی اثره) و ۳) ممانعت از سوداگری و سفته بازی(این واسه مردم عادیه).
از این 3 گزینه تجربه نشون داده که فقط گزینه سوم ممکنه موقتی کارکرد داشته باشه ... وگرنه این همه مالیات گرفته شده تا الان نه درامد پایداری ایجاد شد! نه تجمع ثروت کم شد نه سفته بازیها جمع شد!
راستی در مورد گزینه سوم دوران مصدق سخنی به میان نیومد!!! نقش الان دولت در تنظیم صادرات(خام فروشی) و واردات(لوکس خری) کجا میره؟؟؟ فقط پول گرفتن از مردم سامان میده؟؟؟
در همه جای دنیا تقریباً ۹۰ درصد بودجه از درآمدهای مالیاتی تأمین میشود.
البته باز ما با بقیه دنیا مقایسه شدیم!!! ایشون اشاره نکردن که اگر 90 درصد بودجه از مالیاته چجوریه که 90 درصد افزایش تورم ندارن!!!
تو ایران تورم با مالیات هم نسبت مستقیم داره!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۶
درامدها هم در تمام دنیا بالاست و تحریم پشت تحریم پشت تحریم پشت تحریم هم نمیشوند.
ناشناس
||
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۷
مالیات در بلند مدت ترمزی برای نورم هستش.یکی از دلایل تورم ایران نبوود سیستم مالیاتی قوی و شفاف هستش. مالیات یعنی هرچی سوداگری و دلالی کردی را باید بدی به دولت پس مرض نداره که جنس راالگی گرون بده بعد بده به دولت.ارزون و سریعتر میفروشه.
اخذ مالیات از کسانی مه خرید و فروش ملی ارزی دارند مثل صرافها درست مثل اخذ مالیات بر ارزش افزوده است از طلا فروشان میکشند روی قیمت و خریدلر نهایی میپردازه عوض این کارها صرافی های متخلف زا ببندید و یا ازشون مالیات بکیرید
پاسخ ها
رستم
||
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۶
اینا میخوان مردم رو وادار کنن پس اندازشون رو زورکی ریال نگه دارند تا ارزشش کم بشه یعنی بره تو جیب دولت.
"در همه دنیا عرف این است که دولت ۷۰ درصد از این ۲۰ میلیون تومان سود را به عنوان مالیات بر عایدی سرمایه یا سود کسر میکند"
یا خدا یعنی میخواید تمام پول ملت رو بکشید بالا؟؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۷
مالیات در صورت اجرای درست به نفع بیش از ۹۰درصد جامعه هستش چون به اندازه نیاز یا کمتر از نیاز اندوخته داشتند ولی ۱۰درصد که دنبال دلالی هستند سود نمیبرند
تنها ماليات دهندگاني كه دم دست هستند و گردنشان دم تيغ اداره دارايي ، حقوق بگيران بدبخت هستند كه قبل از دريافت حقوق ، مالياتشان كسر و به خزانه واريز ميشه ولي بقيه صنوف مخصوصا اصناف پر درآمد ، از زير بار ماليات شانه خالي مي كنند . دلالان بازار ميوه ، صرافان ، تجار و بازرگانان عمده و .... با درآمدهاي ميلياردي شان ، هرگز متناسب با درآمدشان ماليات نمي پردازند . كارمند بدبختي كه فرزندش براي تحصيل به خارج رفته مي بايست هم ماليات بر حقوقش را پرداخت كند و هم ماليات بر خريد ارز !! و ماليات بر ارزش افزوده در زمان خريد كالا !! و ماليات بر ....... واقعاً كه چه عدالتي بر سيستم ماليلتي كشور حاكم شده .!!
پاسخ ها
امین
||
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۷
خریدار مالیات نمیده بلکه فروشنده مالیات میده ، لذا فروشنده اگر ببینه که هیچ چیزی براش نمیمونه از فروش دلار از دلال بازی منصرف میشه.مثال:من ۱۴میخرم و ۲۰میفروشم ۴۵۰۰مالیات میدم پس صرفه ای نداره تو این بازار بمونم