نرخ بهره در ايران چندين برابر بانكهاي خارجي است. حالا جريمه ديركرد كه سيستم كنترلي براي پرداخت بدهي است ربا است? آيا ميلياردها تومان از وامهاي معوقه كه از ما بهتران گرفته اند و با گردن كلفتي پس نميدهند مشكل ندارد؟
تو این مملکت یکی به من جواب بده :سال 85به میزان8000000تومان جهت ساخت مسکن توسط تعاونی مسکن از یکی از بانکهای دولتی(بانک م...)وام گرفته شد امسال برای تقسیط برای باز پرداخت آن نزدیک به 18میلیون طی مدت هشت سال ماهی 182هزار تومان محاسبه کرده اند بعد اقایان اقتصاد کشوری که دارای نرخ بهره 1%می باشد خرده گرفته و بانکداری خود را بدون ربا و اسلامی میدانند فقط یک کلمه می توان گفت که...
با اين خبر فقط دل كساني رو كه مجبور هستن وام بگيرن و احيانا جريمه بپردازن و از طرفي هم مقيد به مسائل شرعي هستن رو ريش ريش ميكنه. اميدوارم كه فايده ديگه اي هم داشته باشه.
سال ها در قوانین ایران بعد از انقلاب خسارت تاخیر تادیه حذف شد اما در قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1379 خسارت تاخیر پذیرفته شده است. رهبر انقلاب به توجه به قاعده شرعی تسبیب گرفتن خسارت تاخیر را شرعی اعلام کردند. ضمنا با وجود چنین مقرراتی برخی افراد قسط خود را به موقع نمی پردازند وای به روزی که خسارت تاخیر وجود نداشته باشد که در این صورت بانک ها ورشکسته خواهند شد. لطفا منعکس کنید
باسلام,خدمت اقایان مراجع :الان درمملکت طوری است که قانون باحرف مراجع هم خوانی ندارد,بطورمثال کسی که ازروی ناچاری وام مشارکت بانک کارافرین رااستفاده می کنداولا که باید26%بهره بدهددوما به ازای هرروزدیرکردباید6%جریمه بدهدکه مجموعا 32%می شود.حال بایدمنتظرظهوربود!!!!!
اولا اینها فقط ظاهرا حرف علما رو گوش می دند ولی در عمل اصلا به این حرفها عمل نمی کنند یعنی اصلا بهش فکر نمی کنند.
من خودم همیشه قسط خونمو زود تر میدم 5 روز 4 روز زودتر ولی یک بار که یک روز دیرتر پرداخت می کنم جریمه میگیرند. حداقل میانگین بگیرند یا مشتری های خوش حساب را در نظر بگیرند.