بازی سیاسی برای ترساندن مردم ایران هست باید ایستاد و مقاومت کرد 7 هزار سال ملت ایران ایستاده است و مملکت خود را حفظ کرده است ترامپ که عددی نیست دو سال دیگه محو شده ...ولی مردم ایران هست
پاسخ ها
چگوارا
||
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۸
همینجوری 7 هزار ساله دیگه هم مقاومت میکنیم و همش مقاومت میکینم و هی مقاومت میکنیم
تا کی
رهبر انقلاب به عنوان کسی که بر اساس قانون اساسی فرمان جنگ و صلح را میدهد گفته اند که ما اغاز کننده هیچ جنگی نیستیم و نخواهیم بود. امریکا هم در شرایطی نیست که بخواهد یک جنگ بزرگ را اغاز کند . حمله به ایران مانند اشغال افغانستان و یا عراق نیست و اتحاد بین المللی در مورد ان وجود ندارد . جنگی در کار نیست به کار و زندگی بپردازیم و برای ابادی کشورمان تلاش کنیم. بهانه هم به دست سودجویان و دلالان داخلی و خارجی ندهیم.
امریکا ۲ سال ایرانو تحریم میکنه بعد که کشور از نظر درامدی ضعیف شد حمله نظامی میکنه. ایران قبل از خروج امریکا فرصت داشت با گفتگو این داستان رو کش بده تا دوره ترامپ بگذره ولی خب جدی نگرفت و چند ده میلیارد دلار درامد ایران کم میشه .