حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
باسلام. بنده ادعایی ندارم اما مهندس صنایع غذایی هستم و توصنعت مشغول به کار..نه صنعت به نام منه نه مال بابامه.. فقط این بگم استفاده وایتکس تو شیر و گوشت گربه تو سوسیس وکالباس واقعا یه جوکه..یه کارخونه با این همه رقیب هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت نمیاد همچین حماقتی کنه و سرمایش وازون مهمتر اعتبارش رو که به سختی به دست اورده مفت ازدست بده.
مهندس صنایع غذایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
باسلام. اول یه موضوع روشن کنم وقتی ما شیرمصرف میکنیم. دوتا پارامتر مهمه 1-موادمغذی شیر 2-بارمیکروبی شیر
درصنعت هزینه های زیادی بابت این دوپارامتر پرداخت میشه یعنی شیری که بارمیکروبی خیلی پایین یاصفرداشته باشه وهمچنین موادمغذی حفظ بشه . اگه دمای خیلی بالا بدیم میکروب نابودمیشه ولی موادمغذی هم ازبین میره وبرعکس دماپایین باشه ماده مغذی حفظ میشه ولی میکروب هم هست.
مهندس صنعت غذا کارش اینکه که دمایی اعمال کنه که میکروب ازبین بروه ولی موادمغذی حفظ بشه که این دما برای پاستوریزه 72درجه 15ثانیه واستلریزه 138درجه 4 ثانیه هست. وقتی این فرایندها اعمال میشه خب دیگه نیازی به نگهدارنده نیست. پس این که توصنعت وایتکس میزنن به شیر یا تو سوسیس کالباس گوشت گربه میزنن واقعا دروغ محضه.. خودتو بذارید جای کارخانه دار آیا با وجود این همه رقیب حاظرید بلانسبت همچین اشتباه بزرگی رو مرتکب شید که علاوه برسرمایه اعتبار کارخونتون که واسش زحمت کشیدید ازبین بره؟؟؟ قضاوت باشما
درضمن هرچی برند شیر بسته بندی آزمایش کردیم اثری از نگهدارنده نبود چه برسه وایتکس!
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
به نظر من هر چیزی یک مافیا پشتش هست همین گوشی که دستتونه یه مافیا پشتشه وقتی تو گوگل جستوجو می کنید همه سایت ها از ماست های صنعتی حمایت کردن که معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن که وقتی برش میگردونی نمی ریزه و اصلا ماستو هر جور درست کنی باید روش سرشیر بسته بشه من تا حالا ندیدم ماست شرکتی سرشیر داشته باشه حتی دبه ایشم سرشیر نداره روش ، و شیری که اگه شیش ساعت از یخچال بیرون باشه خراب میشه یه کارش کردن که شیش ماه بیرون یخچال باشه خراب نمیشه ، معلوم میشه این سایت ها همه مال خود کارخونه هاست که از آب کره میگیرن و یه مافیا پشتش هست به نظر من فقط و فقط لبنیات سنتی از مغازه لبنیات فروشی