جناب آقای دکتر مطهری
با سلام
از جنابعالی سوال دارم، شما که خود را دایه دار منطق، آزادی، نکته سنجی و حفظ ارزشهای انقلاب میدانید، چگونه راضی شدید در عرض کمتر از بیست دقیقه برجام از مجلس رای مثبت بگیرد!؟.
اظهار نظر برای همه آزاد است و از جهت ابراز آن به “ هیچکس “ نمیتوان ایرادی گرفت. اما این روزها اظهار نظری که بعضی از تریبون داران رانتی بیان و منتشر نیز میشود جای تأسف بسیار دارد و اطهار تأسف از آنها ایراد و اشکالی ندارد و حتی لازم نیز هست. از یکطرف دادستان اصفهان دوچرخه سواری خانمها را خلاف قانون میداند . این حرکت در ادامه اعمال نظرات آقای علم الهدی در ممنوعیت برگزاری کنسرت در مشهد است. از آنسو حضور بانوان در مسابقات ورزشی حرام شرعی قلمداد میشود در حالیکه با هیچکدام از موارد فوق اتفاق نظری در میان علمای اعلام نیست. آقای علم الهدی رییس جمهوری مستقر را با بنی صدر مقایسه و طعنه میزند. آقای زاکانی رییس جمهوری را برای اظهار نظری در مورد اختیارات ریاست جمهوری مورد طعن و با زبانی نا مناسب مورد خطاب قرار میدهد. قصد دفاع از رییس جمهوری و دولتش را که دارای اشکالات بسیاری در اداره کشور بوده و هستند نداریم اما خطاب آنها به عنوان مقصران امضای برجام که خواست همه بوده آنهم به بهانه خلف وعده و سیاست اعمالی رییس جمهوری امریکا دور از انصاف و پشت امکانات کشور در برهه ای از زمان که بیش از هرچیزی به اتفاق و اتحاد احتیاج داریم دور از منطق و استدلال است. بسیاری موارد دیگر را نیز میتوان برشمرد که مثنوی هفتاد من میشود. واعظ غیر واعظ بودن عقلایی نیست. دعوت مردم به اتحاد ولی کوبیدن بر طبل جدایی و افتراق در مسئولین به نفع کشور نیست. امروزه که جنگ اقتصادی در حداکثر خود اعمال شده و خطر جنگ نظامی نیز میرود ، اگر عده ای مسائل حیاطی کشور را به موضوعات پیش پا افتاده ای که آمد انرا میدهند چه باید گفت و چه فکری به ذهن مردم کشور خطور میکند؟ اگر موی بانوان در روسری پوشانده شد و دوچرخه سواریشان دیگر انجام نشود و رییس جمهوری ما هم لباس مبدل پوشید و مسئول سیاست خارجی رسمی کشور دیگر علاقه ای به سیاست ورزی نشان نداد و کنسرتهای دیگری در سراسر کشور برگزار نشد و چندین و چند منکر اعلامی دیگر هم نشد، آیا بقیه مسائل حیاطی کشور اعم از تحریم، خطر جنگ نظامی، ارزانی، بهبود معیشت مردم، برقراری عدالت در کشور، جلوگیری از فساد، بهبود وضع فرهنگی ، بهداشت، آموزش و پرورش، مهاجرت خیل عظیم نخبگان تز کشور، نأمین حقوق شهروندی، آزادی بر مبنای شعارهای انقلاب و هزار نکته دیگر فراهم خواهد بود؟ کار بسیار مشکلی است که از آن مقدمه های سلبی به این نتایج ایجابی و ضروری راهی نیست.
سیدرضا صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک با برنامه دستخط شبکه ۵ سیما مصاحبهای انجام داد و گفت: یک خاطرهای از آقای روحانی نقل کنم شاید برای بینندگان عزیز جذاب باشد. شب انتخابات در سال ۹۲ تا صبح بیدار بودیم و تا اذان صبح با استانها تماس میگرفتم و نتایج آراء را میگرفتم. بعد آقای روحانی تقریباً ۱۰ - ۱۰: ۳۰ شب بود که تصمیم گرفت به منزل برود. ما تاکید کردیم که شما باید امشب بیدار باشید و نگران که شمارش آرا مشکلی ایجاد نشود. ایشان فرمودند: رهبری اجازه نمیدهد کسی در آراء دخالت کند؛ اجازه نخواهند داد..................>>> ای بابا اون وقت هم مثل الان بی خیال بوده و ما نفهمیدیم