فارغ از صحت و یا کذب بودن مساله فوق، نکته ای که وجود دارد این است که در این گونه مسائل متهم و قاضی یک نفر هستند. چون هر دو وزارتخانه بخشی از دولت است و در صورت وجود چنین فسادی، وزارت اطلاعات نمی تواند کاملا مستقلانه عمل نماید و نظر خود را اعلام کند. چراکه در صورت تایید، این مساله به نوعی ت ف سربالاست و در نهایت دامن دولت را خواهد گرفت لذا طبیعی است که در اینگونه موارد وزارت اطلاعات که بخشی از دولت است، زیر پای دولت را خالی نکند.
در واقع اینکه وزارت اطلاعات که چشم و گوش نظام باید باشد، در ساختار دولت قرار دارد خود این مساله به لحاظ ساختاری مشکل ایجاد می کند و لذا عملکرد مستقل آن را زیر سوال می برد. بنابراین در صورت احتمال وقوع چنین جرم و فسادی، موضع وزارت اطلاعات تا حدودی قابل پیش بینی است.
تو یکی از ادارات دولتی یکی از مدیران وسط روز می زاره میره بیرون وقتی مدیر کل باخبر میشه راننده آون مدیر رو توبیخ می کنه ...
من که چنین بی عدالتی رو از نزدیک دیدم و حراست سازمان هم هیچ برخوردی نکرد پس الان هم می چسبم به همون حرف رسانه های معاند
قراردادهاي نفتي را به نهادهاي قبلي برگردانده و وزير محترم تبرئه شده است تا نباشد چيزکي مردم نگويند چيزها. در اين کشور اينگونه اخبارها و تکذيبها و باجها فراوانند.
به نظر کاربران محترم آقای وزیر اینقدر درایت ندارد که به فرض محال هم که قصد بالا کشیدن داشته باشد از روش های بسیار مخفی متعدد دیگر استفاده کند؟
اینقدر راحت به همدیگر تهمت نزنیم. اگر منتقد ایشان هستید، به چیزهایی انتقاد کنید که در حوزه کاری ایشان است. آیا تا حالا در زندگی به شخص شما تهمت زده اند؟
کارمند (قراردادی) یاد شده، درآن زمان از ادامه خدمت معلق میگردد.
یعنی چون کارمند قراردادی بوده خلاف کرده ، رسمی بود انجام نمی داد ؟؟؟؟؟ مثل استان پتروشیمی و دکل نفتی و هزاران و دیگر
درصد ملاقات و امورات کپی و اسکن و خودکار و چای و شیرینی و میوه را همانجا نقدی حساب میکرده بودجه دفتر را تامین میکرده. مثل بانک مرکزی ارزش ریال را جهت خنثی کردن نقدینگی کلی کم کرد