اگر یه انسان بدبخت تو این مملکت از شدت فقر دزدی کنه مچش رو قطع میکنند ولی توی روز روشن این دو تا خودروساز هست و نیست ملت رو میدزدند و اشغال تحویل مردم میدند و طلبکار هم هستند که داریم ضرر میکنیم، یادتون باشه که مافیای خودرو حتما از جانب قدرتمندان در کشور حمایت میشه که وضعیت اینگونست. ملتی که اونهمه شهید تقدیم انقلاب کرد حقش این نیست که دوتا شرکت حلبی ساز اینجور مثل زالو خونشو بمکه دادشم به هیچ جا نرسه
تخلفات خودروسازها فقط به مورد فوق محدود نمی شود. آیا موضوع ذیل الاشاره (در صورت انتشار توسط خبرگزاری محترم تابناک!) به عنوان مشکل صدها هزار نفر از پیش خریدان خودروسازها، تخلف مشهود نیست؟
اینجانب در تاریخ اسفند 96 اقدام به پیش خرید یک دستگاه اتومبیل ساندرو استپ وی گیربکس اتوماتیک و تاریخ صدوردعوتنامه تحویل هفته چهارم مهرماه 97، از شرکت پارس خودرو (معاونت بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا) نمودم که متأسفانه شرکت فوق الذکر تاکنون نسبت به انجام تعهد خویش و تحویل خودرو اقدامی ننموده است.
پس از پیگیری حضوری از نمایندگی فروش مربوطه به اینجانب اطلاع داده شد که بدلیل مشکلات ناشی از تحریمها، شرکت قادر به ایفای تعهدات خویش نمی باشد. علی ایحال به اطلاع می رساند که بهانه شرکت فوق الاشعار در عدم ایفای تعهد بدلایل ذیل فاقد اثر بوده، لذا خواهشمند است نسبت به تخصیص خودروی خریداری شده در اسرع وقت دستور به اقدام مقتضی صادر فرمائید.
الف. بر اساس ماده 5 آئین نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان خودرو (ابلاغ شده در 28/01/1395) هر کدام از عرضه کنندگان که قصد پیش فروش خودرو را دارند، باید از وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت) مجوز داشته باشند.
ب. بر اساس مقررات وزارت صمت (همچنین متذکر در مصاحبه معاونت محترم وزارتخانه مذکور و رئيس هیئت مدیره و مدیر عامل وقت سازمان حمايت از مصرفکنندگان و توليدکنندگان جناب آقای محمد نوابی در مورخ 24/08/1396 با خبرگزاری آریا) "شرکتهای خودروسازی بايد به وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه و اعلام کنند چه ميزان ثبت سفارش دارند، السي آنها بازشده و خودرو در حال حمل است. در اين شرايط مجوز پيش فروش 50 درصد از کل خودروي ثبت سفارش شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر خواهد شد."
ج. همچنین بر اساس اظهارات جناب آقای بهرام پارسایی، عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در مورخ 18/02/1398 در گفتوگو با خبرگزاری تابناک: "بنا بر قانون، خودرو در صورتی میتواند پیشفروش شود که یا قطعات منفصل آن در انبار یا در گمرک موجود بوده و یا اینکه در مسیر حمل باشد."
د. خودروی فوق الاشعار در تاریخ اسفند 96 پیش خرید گردید. که بر اساس قانون شرکت فروشنده ثبت سفارش قطعات آن را انجام، ارز لازم تخصیص و اسناد حمل قطعات خودرو را به وزارت صمت ارائه داده است که بر مبنای آن مجوز پیش فروش دریافت نموده است.
ه. تحریم صنایع خودروسازی از تاریخ 15/04/1397 آغاز گردید. حال چگونه امکان دارد که بیش از چهار ماه از ارائه اسناد حمل، بار مربوط به این مجوز پیش فروش مورد تحریم واقع شده باشد؟ یک سؤال ساده این است که که اگر ضوابط صدور مجوز پیش فروش رعایت شده باشد، خودروی خریداری شده کجاست؟
بقران قسم دیده ام میگما، حداقل دوبرار این عدد احتکار کرده اند چون شرکتهای قطعه ساز مافیایی طوری هماهنگن که کسی نمیتونه بهشون قانونی گیر بده!!!! مافیای خودرو ۱ جهانگیری ۲ نعمت زاده ۳ جهانگیری ۴ نعمت بخش ۵ جهانگیری ۶ بکه زارع ۷ جهانگیری
ایا وقتی که کشور با شدیدترین تحریم ها روبرو است و دولت با تمام توان تلاش می کند و کشور نیازمند وحدت است این حجم از اخبار ناامید کننده به طور کلی وبه ویژه در خصوص صنایع خودرو سازی به مصلحت کشور است اشکالات قطعه سازان انحصاری بیشتر از صنعت خودرو است ضمن اینکه به این صنعت نیز باید بیش از گذشته توجه و نظارت شود اما شرایط تحریم و دوشمنی ها را نیز در نظر بگیرید
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
بزرگترین دشمن ملت ایران محتکران و منفعت جویان حرام خور ه. کاری که این لعنتی ها با مردم کردند و کلا مردم را از همه چیز دلسرد کردند . دشمنان مثل آمریکا و اسرائیل نتوانستند بکنند