ضمن احترام به نیروی انتظامی در ماجرای نجفی عملکرد رئیس گلیس آگاهی متاسفانه غیر حرفه ای بوده خصوصا با اجازه دادن به عوامل صدا و سیما و نمایش کلت استفاده شده در جنایت واقعا افتضاحی که فرماندهی محترم نیروی انتظامی باید با آن برخورد نموده و برای مردم شفاف سازی نماید. چگونه یک کلت با خشاب پر دست گزارشگر است؟
من قتل نفسا فكانما قتل الناس جميعا هر کس یک نفر را بکشد مانند آن است که تمام مردم را کشته است آقای نجفی قاتل است و به عمد آدم کشته مجازاتی غیر از قصاص ندارد یا باید رضایت اولیای دم را جلب کند اگر قصاص نشود یعنی عدالت فدای سر یک نفر از هزار فامیل
غیرفانونی اسلحه گرم تهیه کرده پس برنامه ریزی شده بود، تو اسلحه گلوله گذاشته، اسلحه را مسلح کرده، 5 تا گلوله شلیک کرده که دوتاش خورده به مقتول، بعد هم فرار کرده حتی به اورژانس زنگ نزده که بلکه ولو یک درصد یه شانسی برای زنده ماندن مقتول بماند، به اعتراف خودش تهدید ناموسی هم از طرف مقتول شده بوده پس انگیزه هم داشته. جالب اینجاست که با کمال پررویی میگه رفتم بترسونمش ولی اون بهم حمله کرد و خواست خفم کنه، آخه تو رفتی طرف را بکشی میخواستی وایسته نگاهت کنه؟ با اسلحه پر و آماده شلیک رفتی تو حموم که تهدیدش کنی؟ اونوقت اسم این میشه قتل غیر عمد؟ پس قتل عمد چطوری میشه؟
آقای رییسی آزمون سختی در پیش دارید. این شما و این هم یک مقتول و یک قاتل که اعتراف کرده و این هم چوبه دار. ببینیم مثل مردم عادی او را در محل حادثه دار می زنید یا در برابر نام و مقام او راه دیگری در پیش می گیرید. عدالت منتظر شماست.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
حاجی با توکل به خدا و بدون این مزخرفات که همه کارشناس شدن برو و عدالت علی رو اجرا کن. این مملکت امام زمان هست و عدالتشم باید علی وار باشه.
سر جدتون این ماحرا رو سیاسی نکنید چون کل ماجرا اینه که عشق پیری این اقا جنبید و سر به رسوائی زد و زن و بچه اش رو ول کرد واصلا حساب نکرد که این این زن صیغه ای چنین آدمی از اب در بیاد و با چند تا تیر جونش رو گرفت.
پاسخ ها
کاظم
||
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
زن صیغه ای چیه ؟ اگه صیغه ای بود که مشکلی نداشت، صبر می کرد مدتش تمام میشود شد، خلاص. دیگه لازم نبود بکشدش.
واقعا ورود این جوان به ماجرای قتل یک تراژدی را تبدیل به کمدی می کند. این را پیدا کرده اند و پولی بهش داده اند که بیاید شهادت دروغ بدهد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
اینو شما تشخیص میدی یا قاضی
ناشناس
||
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
اخه کدامجوان در چنین اوصاع و احوالی بعد از قتل بگوید با من هم رابطه داشته بعد اقرار کند که یک زن شوهر دار ....همین اقرار کردن هم جرم هست واقعا کسی جرات اینکار را دارد مگر اینکه برای ماست مالاسیون باشد .
ناشناس
||
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
اره ذچون میخوان هر نوع شهادتهای بعدی رودهم لوث کنند