maysam tavakkoli
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
این نماینده بهتره در مورد مسائل مربوط در حیطه وظایفش صحبت کنه که توش موندن و وارد فوتبال نشه. به قدر کافی بدبختی داریم اظهار فضل ایشون در مورد تخصصی که ندارند ناصوابه تازه در مورد تخصصش هم که در مجلسه جای سواله. به همه چی سرک میکشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
از خود بازی که بگذریم،استاندار خوزستان آمده و دارد مدال می‌دهد با اون هیبت و تسبیح در دست،!امصاحبه مدیرعامل داماش جالب بود!گفته از اطلاعاتی تا امنیتی تماس گرفتن بروید بازی کنید!تازه همه شون هم آشنا بودن!عجب فوتبالی داریم به به،بعد طرف آمده هی خصوصی سازی خصوصی سازی می‌کند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
حالا فهمیدید حرف های قلعه نوعی درست است؟!! دیگر شورش درآمده است
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
ضعف مدیریتی باعث این شرمندگی برای فوتبالمان شد .ولی چه فایده که هیچ مسئول فوتبالی اصلا برایشان مهم نبود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
لطفا نگهبان فارسی باشید، فولاد آرنا؟؟؟؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
همه چیزمان به همه چیزمان می آید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
جناب نماینده شرمندگی تمام عیار فقط در فدراسیون فوتبال نیست تصمیمات کلی و کلانی که شما و سایرین در مملکت ما میگیرید چنان حقارتی را در جهان نصیب ایرانیان کرده که در هیچ قسمتی از تاریخ ایران وجود نداشته است.
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
داماشی ها انتظار عبث قهرمانی جلوی تیم دولتی داشتن!
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
مشکلات مدیریتی ما در حوزه فوتبال بسیار زیاد است، درمان آن چیست؟ دست مدیریت دولتی را از روی فوتبال برداریم و خصوصی کنیم. مدیریت دولتی ما بخاطر مسائل امنیتی بر فوتبال حاکم شده که شاید در مقاطعی خوب بوده، اما اکنون که زیر فشار ترامپ هستیم این زد و خورد های احمقانه به نام دولت نوشته می شود و بدتر است. در ضمن خود فوتبال الان برای دولتها محل درآمد بسیار مناسب هستند، مالیات پلکانی بر قراردادهای بازیکنان و جریمه سنگین در صورت عدم پرداخت مالیات.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
آثار حذف نود از تلویزیون..با خیال راحت هر کاری میکنن
نظرات بیشتر