ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
من خودم پس از اینکه به حلیم شک کردم، رفتم و اون رو داخل یک توری شستم و به سادگی تکه های پنبه رو دیدم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
انشاء‌ الله که این شایعات حقیقت نداشته باشه. در مورد زور رس کردن هندوانه هم بررسی کنید. شایع شده که با مواد شیمیایی و کودهای خاصی (مخصوصاْ در جنوب کشور) هندوانه را قرمز میکنند. خواهشاْ به این شایعه هم رسیدگی شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
آره ما هم باور کردیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
خب زودتر تحقیق میکردید ، از اون موقع دیگه حلیم بیرون زهر مارمون شده . ولی لامصب بازم میخریم ها....
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
ایران از قدیم در علم کیمیاگری پیشتاز بوده...ابوعلی سینا سالها تلاش میکرده مس را به طلا تبدیل کنه و حال در قرن ۲۱ افتخاری دیگر به افتخارات ما افزوده شده...تبدیل پنبه به گوشت.....البته ما هم که گوشامون درازه دیگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
یوخ بابا؟ واقعا به زحمت افتادن دوستان ما.
یک کلمه از اتحادیه مربوط سوال میکردن مساله حل ميشد. آنوقت دیگر این همه کشفیات لازم نبود.
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
چقدر کلکید بلا...............
نعمت اله دالوند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
ما سالی دو بار هلیم درست می کنیم. والله چنین موردی ندیدیم. گوشت قذمز استفاده می کنیم
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
چو زباغ رعیت مک خورد سیبی برآورند غلامان او درخت از بیخ !!!!!!!

مملکت ول شده به حال خود ....
محمد مشهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
مگه عصر حجرهه که گوشت "خریداری" کردید و رو سر دیگ رو یک لنگ پا ایستادید تا حلیم درست بشه!
یک جایی به اسم آزمایشگاهمواد غذایی هست که این کار رو بدون این ادابازی ها انجام داده و نتیجه قطعی می دهد.
فرق بین پروتئین و سلولز آنقدر هست که نیازی به این عوام فریبی ها نباشد.