انشاء الله که این شایعات حقیقت نداشته باشه. در مورد زور رس کردن هندوانه هم بررسی کنید. شایع شده که با مواد شیمیایی و کودهای خاصی (مخصوصاْ در جنوب کشور) هندوانه را قرمز میکنند. خواهشاْ به این شایعه هم رسیدگی شود.
ایران از قدیم در علم کیمیاگری پیشتاز بوده...ابوعلی سینا سالها تلاش میکرده مس را به طلا تبدیل کنه و حال در قرن ۲۱ افتخاری دیگر به افتخارات ما افزوده شده...تبدیل پنبه به گوشت.....البته ما هم که گوشامون درازه دیگه
مگه عصر حجرهه که گوشت "خریداری" کردید و رو سر دیگ رو یک لنگ پا ایستادید تا حلیم درست بشه!
یک جایی به اسم آزمایشگاهمواد غذایی هست که این کار رو بدون این ادابازی ها انجام داده و نتیجه قطعی می دهد.
فرق بین پروتئین و سلولز آنقدر هست که نیازی به این عوام فریبی ها نباشد.