آخه به شما چه مربوطه کار کرده پولداره نوش جون خودش و زنش بس کنید اینقدر سرک تو زندگی بقیه نکشید
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
ببخشید اشتباه مثبت دادم. منفی منفی منفی منفی منفی
ناشناس
||
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
همدستشی؟
ناشناس
||
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
افرادی مثل شما یا نمی فهمید یا خودتونو به نفهمی میزنید، بحث سر اینه که رامبد جوان دورویی و ریاکاری را .ترویج می کنه
ناشناس
||
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
همه تون حسودید اگه میتونستید شما هم میرفتید گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده من شاید در کل دو قسمت هم از برنامه رامبد جوان رو نگاه نکرده باشم ولی کلا مردم حسود و بدخواهی داریم
ناشناس
||
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
به درویی و سواستفاده اش انتقاد است وگرنه اصل ماجرا و هزینه ها به کسی مربوط نمی شود.
ناشناس
||
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
پول مملکت برده ریخت تو جیب خارجی هایی که دشمن ما هستند حداقل نونو چند نفر برده اونجاماشالله وضعت خوب دیگه چه میفهمی اقتصاد و دلار مثل ناموس مملکته نمی فهمد نخواهید هیچ وقت فهمید
به ما مربوطه این تصمیم شخصی نیست اون یه فرد ناشناس نیست کشور رو خوار کردن جوانان رو ناامید کردن حس دورویی به مردم دادن .... این حق ماست با حرف هاش رای زیاد برای این روزگار ما جمع کرد پس حق ماست حقه که بپرسیم در این شرایطی که در به وجود آمدنش نقش داشتی باید باشی در بد و خوبش در سختی و اگر نمیخواهی باشی سیاسی نباش حرف نزن ریا نکن ایران ایران نکن فقط هنرپیشه و کارگردان باش و پولش رو بگیر
متاسفانه وقتی مردم نیت واقعی برخی برنامه ها و عوامل آن را بفهمند، طرف کلی پول به جیب زده....خردانه برنامه ای بود که به دروغ خندیدن را ترویج می کرد...شما خییییییلی قشنگین!!
احتمالا با این کار اقامت کانادا را بدست می آورد. روشی که مدتی است بسیاری از افرادی که دستشان به دهنشان می رسد انجام می دهند. راهی برای فرار از ایران . باید قبول کنیم که سیاستمداران کشورمان را به لبه پرتگاه برده اند. که همه ثروتمندان از هر قماش برای فرار اماده می شوند. باید به سیاستمداران واقعا خسته نباشند و ثروتمندان نیز خدا قوت باید گفت.
به هرحال شخصیت توانمند و پرکاری همچون آقای جوان این حق را دارد که برای اینده فرزندش پیش بینی های لازم هر چند با هزینه به ظاهر بالا را بنماید .
مبلغ ذکر شده معادل 40.000 دلار است که شما مقایسه کنید با دستمزد مربیان خارجی و بازیکنان خارجی درجه 3-4 فوتبال که به ایران میآیند که بسیار ناچیز است .
پاسخ ها
شهاب
||
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
ظاهرا از نظر شما تولد در کانادا خیلی چیز تحفه ای هست که بهش حسادت بکنند؟ وقتی جای ارزشها رو اشتباه بگیریم همین میشه!تو همین کشور کم نبوده و نیستندکسانی مانند دکتر چمران که شرافتش و وطنش رو به کرسی استادی دانشگاههای آمریکا ترجیح داد و جانش .رو فدای وطنش کرد به نظرتون احمدی روشن و شهریاری و علی محمدی وطهرانی مقدم و....هم مثل بعضی ها وطن فروش بودند و در کانادا و آمریکا و...دنبال رفاه و مادیات می رفتند زندگیشون بهتر نبود؟؟همه شرافت و انسانیت رو با دنیازدگی و خوشگذرانی نسنجید.