این طرز اجرای قانون مهریه که الان به خانوما اجازه میده بلافاصله بعد از صیغه عقد طلب مهریه کنند و هیچگونه تمکینی نداشته باشند خلاف نظر اسلام و بالطبع خلاف نظرات مراجع تقلید است زیرا زن اجازه دارد تمکین خاص نکند تا مهریه اش را بگیرد (فقط همین)نه اینکه بره هر جا دلش میخواد زندگی کنه و مهریه اش رو هم اجرا بذاره و در کنارش حق نفقه نیز داشته باشه (وگرنه اجازه طلاق به ایشون داده بشه) که 100 درصد خلاف نظر مراجع هستش.اگه این دو مورد اشکال برطرف بشه خیلی از مسائل حل میشه و لزومی نداره رو مقدار مهریه حساس شد.با وضعیت فعلی هستند خانومایی که به قصد تجارت ازدواج می کنند و با آگاهی از وضع قانون جاری، بدلایلی مشکل بوجود میارن تا بتونن یکشبه ره صدساله بروند.
من بدلیل مشکلات ناشی از ورشکستگی اقتصادی در خانه دچارمشکل شدم ودراین بحبوحه همسرم تقاضای مهریه کرده و طلاق میخواد البته در دادگاه ادعامیکنه که طلاق نمیخواد مهریه شومیخواد. من که اگر پول داشتم به این وضع نمی افتادم . حاضرم داشته هام ازاین زندگی که همه اش قرض وبدهی است با ایشان نصف شود بعدهرکدام برویم دنبال زندگی ساختمان مردگی خودمان.
این حرف درسته و تصویب و ابلاغ این قانون ، تضییع حقوق زنان هست. در بدترین حالت ممکن، نباید عطف به ما سبق بشه و باید اجرای این قانون برای عقدهای جاری شده و مهریه های تعیین شده بعد از تصویب قانون باشه.
وقتی قیمت سکه از یک میلیون تومن به پنج میلیون تومن در مدت یکسال رسیده و 500درصد رشد داشته مرد بدبخت و بیچاره از کجا بیاره مهریه بده مگر در این مدت درامدش پنج برابر شده
ازدواجی که بر پایه مادیات بنا بشه,زشته....عشق باید بین دو زوج برقرار باشه,نه مادیات ...این قوانین برای کسانی که انحصارطلب اند و برای تصرف و تملک و اسارت زن بها پرداخت کنند وضع شده..!.کاملاً زشت و اشتباه ست...فقط عشقِ قلبی بین دو زوج درست و یک عمل الهیه...باید مردم عشق رو بشناسند بعد ازدواج کنند. اگر عشق رو فردی بشناسه به این سمت نمییره...ازدواج مادی عاقبت خوبی نداره....همانطور میبینید.
قانون باید مشخص کند که آیا مرد توان پرداخت مهریه تعیین شده را دارد یا خیر؟ و اگر ندارد اجازه ثبت عندالمطالبه ندهد نمی شود که زن هم مهریه بگیرد و هم در کل چیزهایی که در طول زندگی بدست می آورند شریک باشد.
ببینید قوانین اسلام مثل دانه های زنجیرن که بهم متصل ان . نمیشه چند قانون رو دستچین کنیم و بقیه رو بندازیم کنار. وقتی میگیم نفقه حق زنه الان کسانی رو میشناسم که زنشون شاغله تو اداره یا جای دیگه و مرد بیکار .آیا در این موارد هم نفقه زن بر عهده مرده؟؟ میگن زنان هم حق اشتغال دارن و در این مورد با مردا مساوی اند وقتی تو محیط کار به یه خانم میگی بیا این پرونده هارو ببر به اطاق دیگه . از اون طرف همکار دیگه میاد میگه اینها چون خانومن بهتره شما ببری .. اینجور موقعیتها میشن تافته جدا بافته . این اتفاق واسه من که کارمندم افتاده که نقل کردم و با چند بار تکرار ،به رییس گزارش دادم رییسمون هم گفت : اگه خانوما نمیتونن کار کنن برن بشینن خونه . خداییش حرفش حقه . تو رانندگی و .... میشن مساوی و حق دار و تو موقعیتها دیگه تبدیل میشن به یه موجود طلبکار که بخاطر جنسیتشون از زیر کار درمیرن . خوب نمیتونی نیا سرکار خانم محترم . برو بشین خونه بذار یه پسر دیگه بیاد به درآمد برسه و ازدواج کنه .اینطوری به نفع همه است . چه معنی داره یه خانم بیاد دادگستری کار کنه که با یه تشر ارباب رجوع (متهم _ شاکی _ طلبکار_ زندانی و...) از کوره دربره و بعد بشینه پشت میز گریه کنه . خانمها لطفا به خاطر پسرا و برادرای خودتون هم که شده برگردید آشپزخونه ها .
مسئولین محترم ، چرا بایستی مردها تاوان عدم ثبات اقتصادی وناتوانی دولت در کنترل تورم در این زمینه را هم بدهند؟ بیایید کمی هم به فکر ثبات خانواده ها و حق ولایت پدر بر اعضای خانواده باشید زیرا هرچه حضور واقتدارپدر در خانواده بیشتر باشد زمینه کج رفتاری وناهنجاری کمتر می شود وبرعکس ومشکلات مهریه یکی از موضوعاتی است که زمینه اختلاف وبه حاشیه بردن مردها درمنزل را در پی دارد.
حال اگر فردی حین عقد میزان مهریه را به سکه پذیرفته بر اساس عرف بوده وحتی میزان آنرا به پول حساب کرده و قبول می نماید اکنون بنده یک پیشنهاد دارم که میزان مهریه را به وجه رایج مملکت تبدیل وبرابر تورم متعارف بانک مرکزی حساب وزوج را به پرداخت این مبلغ مکلف نمایند تا اینکه از زوجه حقی ضایع نشود و خلاف قانون وشرع وعرف نیز نمی باشد