بگذارید ترامپ سلاح بفروشد این عربها جیبشان خالی تر باشد کم حطر ترند. ما هم باید با اعلام اینکه پس از برداشته شدن تحریمها دیگر به سقف تولید نفت پایبند نیستیم و حق خود را در افزایش تولید به دلبخواه و جبران ضرر وزیان خود محفوظ می دانیم.
از یک طرف با عربستان ۴۶۰ میلیارد دلار قرارداد می بندن و هم با تمام شانتاژهای خبری ایران رو تهدیدی براش نگه میدارن و با این وسیله از هر موشک ایران میلیارد میلیارد سود میکنن هم قدرت ایران رو کنترل میکنن که اسراییل مبادا تهدیدی بشه . خلاصه که اگر IQ انیشتین ۱۰۰ باشه ترامپ حتما ۵۰۰ ۶۰۰ باید باشه !!!
سران عربستان و امارات مشتی ابله هستند که نمی دانند چگونه توسط آمریکا چاپیده می شوند البته شاید هم آگاهی کامل دارند ولی به خاطر قدرت به مردمشان خیانت می کنند. سیاستهای ایران هم در ایجاد چنین روزهایی شدیدا دخیل بوده است. آمریکاییها هم که به هر شکل منافع غیر مشروع خود را دنبال می کنند.