سلام . تقریبا یک هفته قبل از این که بحث این افزایش قیمت پیش بیاد شیر ... از قیمت 2500 به 2800 افزایش پیدا کرد . الان با این افزایش قیمت باز هم قیمت بیشتر میشه . عزیزانی که در کسری از ثانیه با بد حجابی برخورد میکنن لطفا با این شرکت های بزرگ هم برخورد کنن . به خدا ما مردم طرفدار اینجور رفتار شما میشیم. و این که اگر یک مالک این محصولات لبنی رو به خاطر افزایش سر خود به صورت پخش زنده جلوی درب کارخانه خودش محاکمه کنید ما خیلی هو خوشحال میشیم.
دامداران و کارخانجات ازمکانات یارانه ای مثل آب ، برق ، نیروی انسانی ارزان و مواد اولیه مردم ایران استفاده میکنند و کالا برای کشورهای همسایه تولید میکنند
جالب بزارید تیترتون رو معنی کنم:
چرا سازمان به تولید کنندگان اجازه داده با وجود افزایش سرسام آور نهاده و بالا رفتن ریسک تولید، قیمت ها رو افزایش بده، در صورتی که باید کم کم از وسایل و ادوات و املاک و ... بفروشه تا تموم بشه!
خب برادر وقتی قیمت نهاده ها با این سرعت داره افزایش پیدا میکنه تولید کننده هم باید قیمت رو بالا ببره اون که لبنیات رو از فرشتگان آسمانی یا اجنه نمیگیره که!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۵
موافقم دولت واقعا اگه میخواد ابه سلامت جامعه اهمیت بده باید حمایت کنه از تولید لبنیات
ناشناس
||
۰۵:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۷
والله ما حقمونه هرچی سرمون میاد. شیر 3 درصد چربی را پس از تبدیل به آب سفید و استحصال تمام ریز مغذیها وکره آن به دو برابر قیمت فروختن هنر بزرگی است که در این کارخانجات شاهدش هستیم.
ناشناس
||
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۳
تولیدات با کیفیت ودرجه یک با برق وابو گاز یارانهای به خارج کشور صادر و ارز ان در بازار ازاد فروش میرود در عوض محصولی به نام ماست یا شیر نیم چرب که معلوم نیست چقدر اب با رنگ شیر برای فروش ارئه میکنند خودتان قضاوت کنید؟؟؟؟
مجوز افزایش قیمت محصولات لبنی از سوی سازمان حمایت، چه توجیهی در حمایت از مصرف کنندگان دارد؟ جواب نشانگر انست که ملت بی تفاوت شده باز هم میتوانید قیمتها را افزایش دهید و بعد از مدتی نه طولانی ریشه فقر با نابودی فقیر ریشه کن خواهد شد ...
به به چه دلار بابرکتی برای شرکت ها موجود است. بالا می رود سود می کنند پایین می رود سود می کنند. ارز دولتی می دهند سود می کنند. خلاصه بدبختی ماله کارگره که اگه بالا بره ضرر می کنند. پایین بیاد ضرر می کنند. ارز دولتی بدهند ضرر می کنند خلاصه همیشه ضرر ماله فقرا و سود ماله اغنیاست.
علت این افزایش قیمتهای پشت سر هم مواد غذایی از جمله مواد لبنی بخاطر صادرات سیل آسای این مواد به عراق و روسیه و افغانستان و آذربایجانه . خوب وقتی ته مونده داخل مدام کم و کمتر میشه هی قیمتو میبرن بالا که فقط پولدارها بتونن بخورن ...
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۵
برای صادرکنندگان باید آب و برق و مواد اولیه به قیمت جهانی محاسبه شود بعد ببینیم میتونند یک گرم جنس صادر کنند؟!
با سالام بعنوان یک کارشناس در این حوزه موارد ذیل را اعلام می نمایم:
اولاً برخی از آمار واطلاعات مورد استناد غلط است بطوریکه در هیچ دوره زمانی سرانه مصرف لبنیات کشور 215کیلو نبوده است. سرانه مصرف لبنیات در کشور ما حدود 100کیلو برآورد میشود. ضمنا افزایش قیمت شیر خام ناشی از افزایش هزینه های تولید در صنعت دامداری میباشد که در صورت عدم اصلاح قیمت وزیان دامداران این امر باعث حذف دام های مولد از چرخه تولید شده ودر آینده نه چندان دور مصرف کننده ناچار به پرداخت هزینه ای بسیار بیشتری برای شیر ولبنیات وحتی گوشت قرمز خواهد شد. بنابر این افزایش قیمت ها برای صیانت وپایداری تولید واشتغال در کشور در این شرایط بحرانی بوده است وقطعا تولید کننده نباید هزینه های این امر رابپردازد.
موضوع حمایت از مصرف کننده وتاثیر افزایش قیمت بر میزان مصرف کاملاً صحیح است ودولت باید راه کاری مناسب برای ان تدوین واجرا نماید. توزیع شیر یارانه ای یکی از این روشها می باشد که قطعا با توجه به تجربه سنوات گذشته این رویه نیز طرفداران چندانی ندارد و در صورت تامین منابع لازم و با توجه به زیر ساخت های مناسب موجود میتوان با تعریف جامعه هدف وبه طور مستقیم با پرداخت یارانه نقدی به خانوار های هدف نسبت به ترمیم ای نقیصه اقدام کرد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۷
نظر کارشناسی!! یک کارخانه دار را شنیدیم. کارخانجات لبنی اگر برای صادرات محصولات خود مالیات ویژه پرداخت کنن حرفی نیست. زیرا با استفاده از برق و آب و گاز یارانه دار برای تولید محصولات خود و همینطور دستمزد بسیار پایین کارگر ایرانی عملشان در حکم خروج سرمابه از مملکت است ولو به نفع خریداران خارجی.