یک از مشکلاتی که مسئولین با آن موجه خواهند شد و از همه مشکلات فعلی کشور عمده تر است و البته فعلا به آن توجهی ندارند،عبارت است از میزان مشارکت مردم در انتخابات های آینده. بالا بردن میزان مشارکت مردم با روشهایی که تا بحال مسئولین اتخاذ میکردند،دیگر جواب نمیدهد.میدونین!
به عنوان یک اصلاح طلب می گویم که دیگر حنای جناح مدعی اصلاح طلبی برایم رنگی ندارد و دیگر دوره ترساندن جامعه از امدن این و ان گذشتهرو مگر اقای لاریجانی چه هنری کرده که آقای جلیلی نتواند؟
ترس از جناب اقای رئیسی و خام تکرار شدن منجر به انتخاب جناب آقای روحانی شد و الان آقای روحانی چه هنری از خود نشان داده و بزرگترین تدبیرش پنهان شدن پشت بهانه بی اختیار بودن ؛ بود!
آقای محسن هاشمی و همراهانش با ورود به شورا برامدند و دیدیم که شورا و شهردار قبلی اگر بهتر از اینها نبودند ؛ بدتر هم نبودند.
خلاصه جناح ها دیگر منزلتی ندارند.
سلام
ماهم در محل کار جلسات چالشی داریم که بعضی وقت ها قضاوت ها و پیش فرض های قبلی ارتباط کلامی و کاری را دچار بغض و کینه می کنه .
فکر کنم از این ببعد بهتره قندان ها و سایر وسایل را جمع آوری کنیم و یا این که به میزها پیچ کنیم !!!
مداحي كه اينقدر ناآگاه از فرهنگ عمومي مردم است و كاربرد عبارت «داره ميريزه» را نميداند و آن را در يك مداحي مذهبي بكار ميبرد بايد از اين حرفه خارج شود و دعا كند خداوند از سر تقصيرات و نادانيهايش بگذرد!