وعده سر خرمن برای فرافکنی و شانه خالی کردن از مسئولیت. ای کاش کمیته ای تشکیل میشد تا سود و زیان خودرو ساز ها رو برسی میکرد و شفاف به مردم اعلام میکرد. اشتغال و جلوگیری از خروج ارز در برابر هزینه کشته شدن و معلولیت عده زیادی از مردم که خود باعث رنج جانی و مالی ناشی از دست رفتن سرپرست یا عضوی از خانواده است . هزینه های سرسام آور ناشی از پرداخت دیه و خسارت به مملکت که در نهایت از جیب مردم پرداخت میشود. آلودگی و مصرف زیاد سوخت ناشی از تولید خودروهایی با تکنولوژی دهه نود میلادی که اون هم به مردم و مملکت اسیب میرسونه. در نهایت پر شدن جیب دلالان و عدهای خواص و پرشدن جیب مدیرانی بی لیاقت که خود بر خودروهای میلیاردی سوارند و به ریش ملت میخندند.
همون طوری که به سرعت و با شفافیت تمام استقلال و پرسپولیس رو به بخش خصوصی واقعی واگذار کردن و دیگه دستشون تا آرنج توو جیب مردم و بیت المال نیست و خودشون کسب درامد میکنن!!! این دوتا فرغون ساز محترم رو هم واگذار میکنن. به زودی
من نمیدانم چه نیرو و قدرتی از خودرو سازان حمایت میکند که این اندازه وزیر صنعت بر سیاست های ورشکسته خود مبنی بر اجازه دولت به خودروسازان برای قیمت گذاری خودرو های تولیدی خود پا فشاری میکند. میگویند این سیاست حمایت از صنایع داخلی است که دولت این اندازه از خودروسازان حمایت میکند. اگر این طور است ایا وزیر صنعت نباید از خود سوال کند که تمامی کسانیکه در صنایع خودروسازی مشغول به کارند از 20000 نفر تجاوز نمیکند ولی کل ملت ایران که ظلم گرانی و بی کیفیتی خودروهای داخلی را تحمل میکنند حدود 80 میلیون نفر هستند. آیا این عدالت است که 80 میلیون نفر فدای 20 هزار نفر شوند؟ چرا اجازه ورود خودرو های خارجی دست دوم با وضعیت عالی به اشخاص حقیقی داده نمیشود تا گرانی خودرو در بازار داخلی شکسته شود؟ بدیهی است که ارز مورد نیاز برای واردات خودروی خارجی باید توسط واردکننده تامین شود تا بارتامین ارزلازم به دوش دولت نیافتد.
خودروسازی کره چندسال بعد از خودروسازی ایران شروع به فعالیت کرد. چرا خودروهای کره ای اینقدر از کیفیت بالایی برخوردارند و خودرو سازان ایران پراید میسازند و به ان هم افتخار میکنند. حمایت از صنایع داخلی خوبست ولی به چه قیمتی؟ وزیر صنعت یک ملت را بخاطر حمایت ازخودروسازان به گروگان گرفته است. ما میدانیم که مقداری از سهام کارخانه های خودروسازان متعلق به دولت است. سوال این است مگر درامد دولت از سود خودروسازان چقدر است که دولت بخاطر این سود یک ملتی را قربانی آن میکند؟ آیا دولت نمیتواند این مبلغ را با گرفتن مبلغ کمی عوارض گمرکی از خودروهای وارداتی خارجی جایگزین کند؟ واقعا من دلم به حال ملت تحت فشار ایران میسوزد که هیچکس اعتنا به فریادهای مردم بعلت گرانی خودرو نمیکند. مردم داخل آدم نیستند فقط خودروسازان هستند که در این مملکت حق دارند.
با سلام
الحمدلله از اسفند 1394 وعده رئیس جمهور در سال 1398 به وزیر رسید و از ایشان هم به عمل خدا داند چند سال بگذرد.
علی ایحال به عمل کار برآید به سخندانی نیست. عمل ایشان در کنترل قیمت خودرو و اتخاذ سیاست 5 درصد زیر قیمت بازار که به جولان دلالها انجامید و از این به بعد هم خدا داند که چه خواهد شد.
ازفردا تحریمهلی جدیدامریکا اعمال میشه وازهفته دیگر مرحله دوم خروج ازبرجام باافزایش درصدغنی سازی شروع میشه باتوجه به این اخبار منفی اقتصادی پیش بینی میشودطبق روال عادی بورس که کاملابرخلاف قانون ومنطق دیگرکشورهاست همچنان شاهدجهش شاخص کل باشیم !!!!