حتی مصرف ماده مخدر توهم زا هم باعث نمیشه مامور پلیس مررررررد با اون وضعیت دختر مردم رو بگیره اگه تو روز روشن بین جمعیت و وسط خیابون برخوردشون اینطوری باشه وضعیت برخورد تو بازداشتگاهها کاملا روشنه. دو روز بعد هم اون دختربچه رو میارن تو تلویزیون تا از اون مامور مرد تشکر هم بکنه.
صرف نظر از صحت و سیم ادعای پلیس مبنی بر مصرف مواد توهم رای ۵ جوان در پارک تهران و دستگیری آنها، آیا وقت و فرصت برابر دفاع از خود در رسانه هایی که ادعای پلیس را منتشر کردند ، به جوانان متهم شده داده شده است !!؟؟
هرچه به میل مسئولین نباشد از خارج هدایت می شود...اولاً فرض کنیم چنین باشد شما دلایل اخلاقی و قانونی را برای رد یا تایید آن ارائه بفرمایید. ثانیاً چرا انتظار دارید مردم ما به خارج نظر نداشته باشند.شما باید خودتان را با روز تطابق دهید