هدف آمریکا جسور تر کردن ایران و ایجاد توهم عدم قاطعیت در نیروهای آمریکایی است. اگر ایران یک اشتباه اساسی انجام بدهد، یا اینکه مثلا مسولیت حمله ای را بر عهده بگیرید، آمریکا با استناد به اقدامات انجام شده ایران را مشمول بند 7 و حمله قانونی میکند. بهترین راه کار ایران قبول مذاکره است تا تنشها کم شود، ولی در عمل آمریکا آمادگی مذاکره ندارد و مذاکره ای انجام نمی شود. توجه داشته باشید در پس جریان ایران قرار است کشورهای عربی به آمریکا پول بدهند. حل مشکل ایران و تنش زدایی به نفع آمریکا نیست.
ما هم ترامپ و بولتون و پمپئو رو مفسد فی الارض معرفی کنیم (چون قصد در ریشه کنی حکومت الهی جمهوری اسلامی رو دارند) و ریختن خون ایشان رو در هر نقطه دنیا حلال اعلام و به عوامل این حرکت خدا پسندانه اقامت دائمی ایران با حقوق مادام العمر و یک ویلا در لویزان هدیه بدیم .
در آینده یا اصلا نباید مذاکره کرد و یا اگر مذاکره شد سر برداشتن هر قسمت از تحریمها ، از ایران امتیاز می خواهند. لذا نباید کاری کرد که تحریم بیشتر برای کشور به ارمغان آورد.
این چه نوع ادبیاتی است که شما به کار می برید؟
از کی تا به حال ویزا را هدیه می دهند؟؟
آمریکا طبق تعهداتی که به سازمان ملل دارد باید ویزا را صادر کند نه اهدا!!
ریشه خیلی از مشکلات ما از نبود ادبیات گفتگو است.