با تحریم آمریکا اکثر شرکتهای اروپایی مانند پژو از ایران رفته اند و عملا کاری برای ایران انجام نمیدهند ظاهرا از دولت آمریکا بیشتر از دولت خودشان تبعیت میکنند یا دولت خودشان هم برای تبعیت از دولت آمریکا به آنها چراغ سبز نشان داده اروپا نفت هم از ایران نمی خرد پس تحریم جدید آنها چی میتونه باشه بیشتر از این نمیتونه باشه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
توی غرب بازار آزاد هست واز کسی تبعیت نمیکنه و فقط سود خودش رو میسنجه !
هیچ شرکتی هم توی غرب به خاط کار باایران حاضر نیست تحریم بشه
اروپایی ها با تمام قوا می خواستند و از همان اول ایران را در آب نمک نگاه دارند تا آمریکا با شلاق ایران را رام کند. آمریکا هر کاری بخواهد علیه ایران می کنند ولی تا ایران سخن از یک عکس العمل می کند بلافاصله اروپایی ها یکی پس از دیگری ایران را محکوم می کنند و حالا هم هیئت های اروپایی برای تهدید های جدید به ایران می آیند. انگلیس نفتکش ایران را مصادره می کند، آمریکا هواپیمای جاسوسی و همپیمانان آمریکا مثل اروپا، اسرائیل و عربستان سعودی و یا امارات ایران را تهدید می کنند.
ایران باید همچنان قاطعانه در برابر آمریکا و هم پیمانان آمریکا بایستد و عکس العمل نشان دهد. زیرا سناریوی آنها موبیلیزه کردن اثر کشورهای جهان علیه ایران است تا خرج جنگ و کشته های آمریک کمتر شود. تا زمانی که گاوهای شیرده در کنار آمریکا است هرگز آمریکا و اسرائیل از تهدید و فشار علیه ایران دست بر نخواهند داشت.
اروپا افتضاح شده نقشش .
موگرینی که عوض شده
ترزا می در استانه رفتن.
مرکل دیگر نامزد انتخابات المان نمیشود و مانده مکرون که او هم خیلی رند و زرنگ تشریف دارد و ادعاهای خاص علیه برنامه های نظامی ایران دارد.
اروپا به همین دلایل بالا توان ایستادن جلوی امریکا را فعلا ندارد چون در خودش مشکلات زیادی هست
واشینگتن پست: «... همه به دلایل مختلف ایالات متحده را بر ایران ترجیح داده اند.»
آری برای سرمایداران بزرگ اروپایی که زیر یوغ بروات، سفته ها و اعتبارهای دویچه بانک آلمان در فرانکفورت که متعلق به آمریکا میباشد، زیر سایه ام.آمریکا حرکت کردن مطمئن تر از تجارت با سود «نجومی» از نظر میان کشوری و نه هرسرمایداری بتنهایی با ایران است.
منتها در خط آخر سیاستِ هرکشوری را برایند کلیه نیروهای واقعا موجود در اقتصاد در مقطع زمانی کنونی تعیین نمیکند بلکه تبادل ارزش اضافه های باقی مانده در بودجه دولتی هر کشوری به تنهایی است که کشورها را به بازدیدی تعیین کننده در روابط خود با دیگر کشورهای شریک خود می نماید.
این عملکردها در دوره های تعویض قدرت سرکرده و «تجدید تقسیم بازارهای فروش جهان» برای متخصصین اقتصادی نظامی سیاسی میتواند هفته ای و حتی روزانه تغییر پذیرد. زیرا متخصصین ثابت در دولت (غیر حزبی یعنی متخصصینی که دایمی هستند) حرف آخر را میزنند که اکنون در انگلستان نامه به سفارت انگلیس رو میشود و نشان از جریانات سیاسی عمیقا مختلفی تا سیاست رسمی انگلستان دارد.
همچنین میتوان آنرا در سیاستی در خدمت اقتصاد درازمدت و آینده ساز کشورهای اروپایی دریافت. فشار تک کنسرن ها و تک قطبی های کشوری به سیاسیون دولتی بجایی میرسدکه نتیجه نهایی این فشار برای دست اندرکاران اقتصادی این کنسرن ها روشن میگردد و خواستار ضرری فوری ولی کوتاه مدت و سودبری وغارت طولانی تر خود بوده و حاضر به پذیرش ریسک همکاری با چین روسیه وایران میگردند.
اگر ایران بتواند به سیاست تکیه به نیروی خودی، و قلع و قمع دلالان، محتکران و بانکهای خصوصی و وفاداری به خواستهای ضد استعماری کشورهای خارجی خلقهای مبارز عرب، میتواند نه تنها دست آمریکا را از خاورمیانه کوتاه کند که کرده است ولی دست اسراییل را هم از بن قطع نموده و با اروپا زندگی مسالمت آمیز با مشتی گره کرده و آماده برای کوبیدن بر پوزه اش اگر تلاش کند جای آمریکا را بگیرد وی را مجبور به زندگی مسالمت آمیز نماید!
ایران این قدرت پتنسیال(بعربی بالقوه) را اکنون بواسطه داشتن محبت و خواست مردم مبارز کلیه کشورهای عربی داراست و اگر بتواند برداشت درستی در مبارزه برضد امپریالیسم از آنها نماید میتواند زندگی نوین و شرافتمندانه و راحتی را برای همه مردم منطقه فراهم آورد و دیگر آگهی های خجالتی روزنامه هایی چون... «خرید ارزان و زندگی لوکس و مطمئن برای «ازمابهتران» ایرانی در ترکیه نباشد. بلکه هرکس در خانه و کشور خود زندگی بهتر از هر نقطه دیگری را احساس نماید.
در ضمن در اینجا و آنجا خوانده میشود که آمریکا خواهان فروش نفت خود است و تمام این بدبختی ها که برای خود و خطرهای بیشمار را در جهان بخاطر فروش نفت خود است که از بن و پایه خطا میباشد.
زیرا متخصصین آمریکایی بخوبی میدانند که نفت محدود است و استفاده سوختی آن یک چند ده هزارم استفاده های دیگر از آن(پتروشیمی در سالهای آینده) است. این است که سعی مینماید ابتدا با نفت دیگران کشورهای دیگر را چپاول کرده و سرکردگی خود را در بازار نفت و در نتیجه تسلط بر کلیه بازارهای فروش هرنوعی از کالا حفظ نماید.
ام.آمریکا نه تنها طبق نامه لورفته سفارت انگلیس اعمال احمقانه ای انجام میدهد، بلکه واقعا مانند غریقی در دریا بهر خس و خاشاکی دست یازیده تا فرو نرود حتی اگر پوزه کوسه نهنگ باشد!
هیچ شرکتی هم توی غرب به خاط کار باایران حاضر نیست تحریم بشه