یک نفر ضامن قابل قبول ! زمانی که فردی را به عنوان ضامن ببانک معرفی مینمایند تعداد ضمانتهای قبلی وی باید بررسی شود نمیشود که یک نفر را برای ده نفر ضامن گرفت / مگر قوه محترم قضائیه در اینگونه موارد حرف بانک وبخشنامه های بانکی را قبول میکند ؟؟؟ عنوان پذیرش یارانه 45 هزار تومانی بعنوان ضامن از سوی بانک مرکزی نشان میدهد صادر کننده این بخشنامه مفهوم ضمانت را نمیداند یعنی شصت سال یارانه برای تسویه وام شصت ماهه !!!
نمایندگان محترم می توانند از بانک مرکزی بخواهند هنگام معرفی زوجین به بانک جهت دریافت وام ازدواج روی نامه شرایط وام گیرنده و ضامن و مدارک مورد نیاز را قید نمایند تا بانکها نیز سلیقه ای عمل نکنند .
مالیات گرفتن بهترین روش اداره کردن کشور هست ودرتمام کشورهای توسعه یافته جزودرآمدلاینفک دولتهاست
اما درایران که این همه بنگاههای مالی هست که نیاز به اسم بردن نیست و همه میدونیم که بادرآمدهای کلان و رانتهای باورنکردنی مالیات نمیدهندفقط از مردم عادی مالیات گرفتن ظلم مضاعفه
این تیتر اکثر خبرگزاریها در موقع پیش فروش بود :"پیش فروش سکه مالیات ندارد" حتی مسولان وقت به صف میشدند تا تاکید کنند که پیش فروش سکه مالیات ندارد.
هنوز فراموش نکرده ایم که حتی مسئولان وقت مردم را تشویق به خرید سکه پیش فروش و از خریدن دلار بر حذر میکردند.
اما وقتی آب از آسیاب افتاد و خزانه دولت خالی شد و دارایی خریداران سکه حفظ شد (نه اینکه سود کردند) دولت تصمیم گرفت زیر حرفش بزند و قراردادی که مردم با بانک مرکزی بستند را فسخ و به نفع خود مصادره کند.
اکنون بازار شایعه داغ شده که دولت ممکن است از سپرده های دلاری سپرده ریالی از بورس نیز مالیات بگیرد.
البته که تمام این شایعه ها هم به حق و نتیجه منطقی رفتار خود مسئولان است.
هنوز هم سوال دولت این است که چرا مردم به او اعتماد ندارند و میلیونها دلار در خانه های خود ذخیره کرده اند؟
مردم بدبخت و کارمند و کارگر و انهایی که حقوق ثابت دارند مالیات میدهند ولی
سرمایه دارها و دلالهای ماشین و خانه ودلارو سکه و تاجرها که کارت بازرگانی اجاره می کنتد و ردی از خود به جا نمی گذارند مالیات نمی دهند پرواضحه که از طریق حساب بانکی و اطاعات اشخاص راحت مالیات گرفته می شود اینقدر هم جوروانی و گرانی به وجود نمیاد در تمام دنیا هرکس براساس درامد باید مالیات بده ولی ایران بهشت دلالها و قاچاقچیان و پولهای باد اورده
من نه پول داشتم سكه بخرم و داشتم هم نميخريدم .... ولي اين رفتار دولت باعث بي اعتمادي مردم به رفتارهاي دولت ميشه و ضررش هزار بار بيشتر از اين مالياتي هست كه اخذ ميشه .... حالا خود دانيد
دوستان سلام.يادمون باشه هر كالايي بعنوان مثال سكه يك ارزش ذاتي داره مثلا زمان خريد ارزش ذاتيش بوده ١٣٠٠ و زمان تحويل ارزش ذاتيش بوده ٥٠٠٠؛اينو بدونين اگه از اين اختلاف بخوان ماليات بگيرن، كه الانم ميخوان همين كارو بكنن،اين يعني ماليات عايدي سرمايه كه هنوز قانوني واسش نداريم پس اين بخشنامه باطله ولي ماليات درآمد سكه چيه؟جواب:شما طبق عرف سكه رو مثلا ٥٠ تومان بالا پايين خريد و فروش ميكني كه سود ناشي از آن مشمول ماليات درآمد است.
اگه من اشتباه ميكنم با منطق اعلام كنيد و بگوييد ماليات عايدي سرمايه چيست.
انشاالله ديوان عدالت باعنايت به دانش بالاي خود و موارد مطروحه،اين بخشنامه را ابطال خواهد نمود.
الان بحث فروختن يا نفروختن سكه نيست بحث اينه كه اين ماليات ، ماليات عايدي سرمايست و چون ما همچين مالياتي نداريم پس خلاف قانونه.
براي روشن شدن بيشتر يه مثال ساده ميزنم:الان از كسي بپرسين چرا دارن ماليات سكه ميگيرن؟ ميگه خوب سكه گرون شده ميخان از اين تفاوت قيمت ماليات بگيرن!.خوب اين ماليات ميشه مالياتي كه به عايدي سروت شما خورده نه ماليات عملكرد شما.اين كاملا روشنه درست مثل ثروتي كه من با "س" نوشتم. والسلام.
در ادامه عرايضم اگر منتشر شود:ميپرسيم چرا از خودرو و مسكن اين نوع ماليات را نميگيريد؟ميگويند چون قانوني نداريم.خوب مگر راجع به سكه قانون داريد.افراد ميتوانند قانون را تفسير به راي كنند من تمام عمرم را به دانش اندوزي گذراندم اگر اين ماليات سكه قانوني باشد تمام دانشم را خواهم شست و قيد مطالعه و سواد را خواهم زد.دوستتون دارم و موفق باشيد.
من پیشنهاد میکنم وزارت اقتصاد و دارایی فی الفور و بدون فوت وقت دستور اخذ مالیات بر در آمد ( نه عملکرد آنطورکه ایشان گفته اند) از اخذ کنندگان وامهای بالای صد میلیون تومان از همه و هر بانکی را صادر کنند تا خدای ناکرده از قافله عقب نمانند. در توجیه آنهم همین بس که این عده قصد بازگرداندن این مبالغ را ندارند و همه این عملکرد میشود درآمد البته منهای ریخت و پاشهای لازمه اخذ وام که باید از مبلغ وام کم شود که خدای ناکرده اجحافی به کسی نشود.