کل مواد غذایی داره صادر میشه . مردم یک نگاه به سفره های محقر و شکم خالی خودشون میندازن یک نگاه به زندگی اشرافی و لاکچری مسئولین . اونم تو کشوری این فاجعه در حال رخ دادنه که داره غذای 400 میلیون نفر رو تولید میکنه اما مردم خودش گرسنه . انصافا علی برکت الله
مدیر دولتی امروز کسانی هستند که از بخش خصوصی وارد پیکره دولت شده اند و تلاش می کنند تا قوانین را به نفع شرکت های خود تنظیم کنند. این مدیران می گویند شاید در دوره بعدی دیگر مدیر نباشند بنابراین تمام تلاش خود را برای سود حداکثری در این مدت انجام می دهند. بیچاره مردم که فکر می کنند این مدیران در جهت خدمت به مردم در حال تلاس هستند. در حالیکه این مدیران گرگانی هستند در پوستین میش .
اگر مدیران به فکر مردم بودند باور کنید حتی برق و اب برای مردم در این شرایط اقتصادی مجانی میشد. اما خود ماجرا می بینید در حالیکه در کنار چشمه هستیم همگی ما را به سختی دعوت می کنند.
ای کاش اقلام مجانی هم به مردم ارائه میشد تا دولت مردان ثابت کنند در زمان تحریم دولت به فکر جیب خود نیست ولی ...
افسوس که دل ها خیلی از هم فاصله دارد.
طرح اجرایی «صندوق کمک به رزمندگان محروم از حق ایثار»
۳۱ سال بردباری، خویشتنداری و انتظار و البته هفت سال دادخواهی «رزمندگان محروم از حق ایثار» سرانجام به نتیجه نرسید و حتی نامهنگاری با سران و مسؤولان در روز ۱۰ تیرماه جاری که واپسین مکاتبه و اتمام حجت بود، بیپاسخ ماند.
بنابراین «سازمان بازماندگان جنگ» (NGO) ناچار است بهمنظور نجات رزمندگان محروم و ازکارافتاده که از شدت درماندگی و گرسنگی به آستانهی مرگومیر رسیدهاند، صندوقی را برای جمعآوری کمکهای مالی «شاغلان دستاندرکار امنیت» تهیه و توزیع کند.
این صندوقها به مراکز نظامی و انتظامی سپرده خواهد شد تا ضمن یادآوری عاقبت دفاع از ایران، آبروی رزمندگان نیز در میان شهروندان حفظ شود.
توزیع حضوری صندوقها در زیرمجموعههای سپاه، ارتش، ناجا، بسیج و اطلاعات در سراسر کشور و همچنین سفارتخانههای خارجی مستقر در تهران که تمکن مالی و علائق بشردوستی دارند، انجام میشود.
از نظامیان نیکوکار خواهشمندیم در هزینههای تهیه و توزیع صندوقها یاری دهند تا مقدمات اجرای این طرح فوری خیریه زودتر فراهم شود.
یعنی بعد از یک سال خطای و آزمایش رسیدن به اینکه با تعرفه های صادراتی بازی کنند برای تنظیم بازار. یک پرسش این که واقعا اقتصاددان تو این دولت نیست که این رو بهشون بگه؟ حالا اقتصاددان نیست چرا گوش نکردن به حرفهای فعالان اقتصادی؟ نویسنده دست رو موضوع خوبی گذاشته. داستان اون ارزهای دولتی که برای واردات ذرت و سویا میدن چه خواهد شد؟ یادمه برای صادرات هندوانه میگفتن صادرات مجازی آب. به این صادرات مرغ که برای رشدش از ارزهای دولتی به صورت غیرمستقیم استفاده شده چی میگن؟
چرا دولت در اضافه کردن حقوق شاغلین و بازنشستگان انقدر دست و دل باز نیست . چرا فکر نمیکند که مردم دارن زیر این نامدیریتی انها له میشوند . مگه همه مردم روی این را دارن که برن مثل بعضیها دست گدائی به طرف کمیه امداد و ... دراز کنند ؟ مگه مردم گدا زاده اند که بخواهی به همه سبد حمایتی بدی
اگر تولید بحدی باشد که چند برابر نیاز داخلی باشد بله آنموقع میتوان به فکر صادرات بود ولی هنوز نیاز داخلی تامین نشده به صادرات مرغ به عراق و سایر کشور ها اقدام میکنند که دراین جنگ اقتصادی در کنار دشمن ایستادن بشمار میاید