از مالیاتها هم مالیات بگیرید....چرا نگیرید...بیکفایتی ها را با این کار سرپوش گذاشتن هنر میخواهد.بانک داره سود میده. برو ببین اون از کجا اورده که فقط بیست و سه میلیارد سود گرفته... fatf داخلی بزاریند تا شفاف باشه.. از اختلاص هم مالیات بگیرید... از آب کره .و از کره هم مالیات بگیرند.
این ها چه جور کارشناسی هستند که نمی دونند سودی که بانکها پرداخت می کنند در شرایطی که تورم بالای ۵۰ درصد است سود نیست و تنها ۲۰ درصد از زیان ۵۰ درصدی تورم رو جبران می کنه؟ اگه اینطوریه پس من هم استاد محض اقتصاد در همه عالم هستی از گذشته تا آینده هستم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۴
سود بانکی هم برای دارنده سپرده ضرر است (خیلی کمتر از تورم سود میگیرد) هم برای اقتصاد کشور (افزایش نقدینگی)
اگر توان برنامه ریزی سپرده ها را ندارید چرا به می خواهید سپرده ها را وارد بورس کنید مگر نه اینکه بانکها وظیفه بکارگیری این سپرده ها را در تولید و غیره دارند و البته از پول بیمه ها نیز قافل هستید !!
آن کسی که پول در بانک نگه داشته ارزش آن یک پنجم شده چرا مالیات بده ؟؟ در حالیکه بعضیا در این آشفته بازار پول خود را در بازارهای دیگر سرمایه گذاری کردند وسرمایه آنها چندین برابر شده در حالیکه مالیات نیز نمی پردازند.
سود بانکی ایران نسبت به توروم ناچیز هست حتی از اصل سرمایه هم نگهداری نمی کند چه برسد به سود با کاهش بیشتر سود بانکی یا بستن مالیات مستقیم باعث خروج خرد سرمایه ها از بانک ها می شود این یعنی فروپاشی کامل اقتصاد ایران این افرادی که این حرف ها رو می زنند اگر به فکر تولید هستید جلوی واردات بگیرید اگر فکر تولید هستید شرایط ایجاد کار و تولید اسون کنید کاغذ بازی و گرفتن پول های مفت از کسانی که می خوان کار تولیدی کنند و قوانین دست وپا گیر بی خودی رو حذف کنید بعد از مدتی کسانی که پول در بانک خوابوندم خودشون به سمت تولید می روند
نرخ تورم شاخص دستکاری شده و دلخواه سیاسیون است
جهت محاسبه عایدی افراد مختلف می بایستی سرمایه افراد با شاخصی که همیشه ثابت است و افت خاصی ندارد محاسبه شود مانند طلا یا دلار
مثلا اگر فردی دو سال قبل یک دستگاه پراید به قیمت 20 میلیون با دلار 4 هزار تومانی خریداری کرده است در حقیقت 5 هزار دلار پرداخت کرده است.
در حال حاضر اگر قیمت پراید 50 میلیون و دلار 12 هزار تومان فرض کنیم قیمت همان پراید حدود 4200 دلار است که خریدار 800 دلار ضرر کرده است.
همه کالاهای دیگر تقریبا همین طور است از جمله خانه و زمین
سود بانکی و تقاضای سفته بازی خود معلول است و علت آن را باید در سیاست های پولی کشور که شورای پول و اعتبار، مجلس ، بانک مرکزی و وزیر اقتصاد و دارایی مسئول آن هستند، جستجو کرد
ملت هم در این وسط نقش قربانی را دارند و ابزار مالیات به هر نحو تا زمانی که ارزش ریال برای سالیان متمادی ثابت نباشد نقش دوشیدن ملت بر عهده دارد.
من پارسال 10000 هزاز دئلار ذاشتم با وعده بانك با سود 20 در صد ان را به مبلغ 5000 هزار تومان فروختم الا ان 50 ميليون من شده60 ميليون ولي 10000 هزار دلار من شده 130 ميلون يعني 70 ميليون ضرر تازه ميگيد ماليات هم بايد پرداخت كنم .عزيزان