امریکا با پای خودش اومده . یا الله ای گوی این میدان . جنگ اقتصادی را باخاتیم . اگه راست میگین یک شلیک کنید به سمت ناو هواپیمابر تا ما باور کنیم که قوی هستیم .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۱
خودشون خوب میدانند که چه بلائی بر سر کشور خواهند آورد
لحن و نوع بیانیه پمپو در مورد تحریم ظریف از نوع ادبیات مجاهدین خلق است و احتمالا با نفوذی که آنها در وزارت خارجه و کاخ سفید آمریکا دارند اینگونه تلقین کرده اند که اگر آمریکا با ایران وارد یک برخورد نظامی محدود شود ما چاره ای جز مذاکره نداریم. خودتان را برای یک رویارویی تمام عیار یا قبل از انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا و یا بعد از آن آماده کنید و از این فرصت برای پی ریزی و آمادگی همه جانبه به منظور یک استراتژی تهاجمی و فرا منطقه ای استفاده کنید. خدا با مردم ایران است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
ایران باید کار این منافقان را در عراق یکسره می کردکه نکرد متاسفانه
ناشناس
||
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
آمریکا حمله نمی کنه.
چون اسرائیل در بد خطریه.
حزب الله و حشد الشعبی هزاران موشک نقطه زن دارن.
از لبنان،سوریه و عراق اسرائیل رو شخم میزنن.
ناشناس
||
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
برو عمو دنبال کارت.دو ساله از نروژ پیام میدی با اون متنهای چند صفحه ایت.حواسم بهت هست.پاشو بیا ایران برای رویارویی تمام عیار اماده شو اگر مردی
ناشناس
||
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
راستی تا یادم نرفته ادبیات تو هم به پیروز مجتهد زاده میخوره
روند حذف ۴ صفر از پول ملی کلید خورد
اگر وضع مالی دولت خوب است به وضع مردم برسند و اگر وضع مالی دولت خوب نیست هزینه گزافی باید بابت حذف صفرها از جیب مردم باید بپردازند اخر این چه کاری است
یورنیوز:
راز موفقیت سیاست حذف صفرها
برخی صاحبنظران اقتصادی بر این باورند که پیشزمینههای اجرای موفق طرح حذف صفرهای ریال فعلا در ایران فراهم نیست.
اشاره آنها بیشتر به دلایل کامیابیها و ناکامیهای بیش از ۵۰ کشوری است که پس از تحمل تورمهای بیش از ۱۰۰ درصد این طرح را طی نزدیک به ۷۰ سال گذشته اجرا کردهاند. به باور آنها مرور تجربههای موفق آلمان، هلند و ترکیه و ناکامیهای برزیل، زیمباوه و ونزوئلا یک نتیجه بدیهی دارد: این که حذف صفرها باید یکی از اجزاء بستهای از اصلاحات اقتصادی باشد که با هدف مهار رشد نقدینگی، افزایش رشد اقتصادی، کاهش بدهیها و کسری بودجه دولت، تنشزدایی سیاسی، جذب سرمایه گذاری خارجی، توقف تزریق دلارهای نفتی در بودجه جاری کشور و نجات بانکها از ورشکستگی تهیه و تدوین شده باشد.
اما همزمان با رشد منفی ۴ درصدی اقتصاد ایران، افزایش ۲۳ درصدی حجم نقدینگی، اوجگیری تنشها در خاورمیانه، بحران بدهی بانکها، کسری بودجه فزاینده دولت و شفافیت اقتصادی پایین، شانس تاثیرگذاری سیاست حذف صفرهای ریال بسیار پایین خواهد بود. چرا که با ادامه رشد نرخ تورم، عدم استقلال بانک مرکزی، تعمیق فضای رانتی در اقتصاد ایران و بیاعتمادی مردم به آینده اقتصاد ایران دولت ناگزیر خواهد بود تا بار دیگر سالانه نسبت به انتشار اسکناسهای درشتتر تومان اقدام کند.
تجربهای که بارها در برزیل تکرار شده چرا که دولت بیش از آن که به دنبال انجام اصلاحات ساختاری در اقتصاد این کشور باشد به دنبال پاک کردن کوتاهمدت صورت مساله تورم فزاینده بوده است. والا در اقتصاد پویای ژاپن صفرهای اسکناسهای یِن چندان کم نیست ولی حصول ساختار مناسب، احساس نیازی به تغییر عاملی اسمی که تاثیری در میزان واقعی شاخصهای اصلی اقتصاد از جمله رشد اقتصادی و بیکاری ندارد، ایجاد نمیکند.