قاسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
با سلام، متاسفانه در کشور ما اگر اعلام نظری راجع به استفاده از یک محصول صورت می گیرد بدون پشتوانه علمی و بدون پژوهش صورت می گیردو در تایید اعلام نظر یکی از خوانندگان که اعلام داشتند، آقازاده ای کارخانه سیخ استیل زده اند، بیراه نگفته اند و این موضوع در طی چندین سال در کشور ثابت شده که محدودیت در استفاده از یک محصول، در پشت پرده آن سودجویی یک فرد یا یک تشکیلاتی است که با رانت و استفاده از ظرفیت های قانونی یک مجموعه دولتی زمینه فعالیت و سودجویی را فراهم می کنند. بهرحال اعلام نظر در خصوص استفاده برخی محصولات که سابقه طولانی در زندگی مردم دارد می بایست پشتوانه علمی داشته باشد. کما اینکه چندی است در خصوص استفاده از ظروف مسی و تاثیر آن در زندگی مردم تبلیغ گسترده ای صورت گرفت. ضمنا یک نکته اینکه سیخ های آلومینیومی به جهت هدایت جریان حرارت بصورت یک نواخت می تواند در مغز پخت شدن کباب اثر خوبی داشته باشد. در حالی که سیخ استیل فقط حرارت را جذب کرده و باعث سوختن مواد غذایی و علی الخصوص کباب می شود.
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
اینها که به فکر جان من و شما نیستن این خظ اینم نشون ببین باز از کجا داره یه ایشون میرسه باز ما یه درصد جای خظا میذاریم بیاد مدرک نشون بده اثبات کنه اگه درسته حرفش همه جا اینجوری بشه نه فقط یه نفر تو یه شهر سر خود که جای ابهام باز کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
فویل هم که الومینیوم هست!
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
سیخ آلومینیومی رو جمع کردین چون ضرر داره بعد ظروف یک بار مصرف پلاستیکی رو جمع کردین جاش ظروف فویلی گذاشتین. اونوقت این ظروف فلزی که همش آلومیینومی هست ضرر نداره؟ داشنگاه فله ای و مدارک فله ای چنین مسئولان فله ای رو هم به وجود میاره.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
آقای مدیر نگران نباش ما دیگه دستمون به کباب نمی رسه تا نگران نوع سیخش باشیم
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
برادر ظروف گیاهی که می فرمایید اصلا تو تهران هم آنچنان فراگیر نشده چه برسه به ابهر. در ضمن همین ظروف به اصطلاح گیاهی هم بازم 50 درصد پلیمر هستش. این ظروف ترکیبی از نشاسته و پلیمر هستش که نمیشه بهش گیاهی گفت. ظروف گیاهی اونایی هستند که صد درصد از خمیر نیشکر گرفته میشه که انشالله به زودی شاهد تولید چنین زودی در ایران خواهیم بود.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
والا ما الان یک ساله رنگ کباب رو ندیدیم با این وضع فکر نکنم اصلا گوشتی داشته باشیم که بخوایم به سیخ کباب فکرکنیم
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
چیزی که فراموش شده خود گوشته که تحت چه شرایطی تولید و عرضه میشه.ارگانیک یا هورمونی.فکر نکنم نوع سیخ تاثیر چندانی داشته باشد شاید در کیفیت ۵ درصد.البته باید مرکز بهداشت آمریکا این موضوع رو تایید کنه.
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۳
باسلام
بنظرم اینجاهرچیزی رو بایدخودمون بریم دنبالش تحقیق کنیم تابفهمیم چی به چیه ،اطلاع رسانی واقعی کجاس،باروان مردم بازی میکنن پولدارتربشن،ضمنابه اونایی که میگن اقازاده کجابه حقه بازهاودزدهاوخائنامیگن اقازاده اونا خائن به ملت وکشورن وباپول ملت اسم ورسم درست کردن،لطفاوجهه کلمه اقازاده رو بانسبت دادن به خائنهای مال مردم خورتخریب نکنیداقازاده های واقعی شهداهستن ودنبال رو هاشون که به وطن وملت خدمت میکنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۳
توی متن که نوشتید با تلاش کارشناسان خوشبختانه سیخ استیل جایگزین سیخ کباب غیر استیل شده ؟؟؟ (خط 16 متن)

تیرتر با متن تناقض داره
نظرات بیشتر