به عنوان یک وکیل باید بگم باور کنید نویسنده و کارگردان این اثر حتی یک بار به دادگاه یا کلانتری مراجعه نکردند اونوقت فیلمنامه پلیسی و قضایی نوشتن!!!! در یکی از قسمت ها یکی از حاضرین در جلسه دادگاه موبایل خودش رو از کیفش خارج میکنه و در جلسه دادگاه شروع به تماس میکنه در حالیکه اگر کسی فقط برای یکبار به دادگاه یا حتی کلانتری مراجعه کرده باشه میدونه امکان همراه بردن موبایل در هیچکدوم وجود نداره! این فارغ از کلیه موارد حقوقی و قضایی که در این سریال خیالی نمایش داده شده که اصلا در کشور ما وجود خارجی نداره! احتمالا نویسنده این اثر بین 10 تا 15 سال سن داشته و کارگردانی اثر رو هم یک کارگردان تازه از خارج برگشته انجام داده چون واقعا هیچ اطلاعی در مورد وضعیت کشور و به خصوص سیستم قضایی و انتظامی کشور نداشتند بعلاوه وضعیت کار اتباع در یک کارخانه با شرایط قانونی!!!!
وقتى سريالهاى بيست سى سال پيش سيما را مى بينيم ،متوجه پس رفت اساسى در ساخت فيلم در سيما ميشيم.
ديدن اين سريال بايد براى أفراد زير ١٨ سال ممنوع بشه.
نمايش جنايت و خشونت مفرط، انتشار بدبختى مفرط، سياه نمايى وحشتناك و ....
بجاى تبليغ دوستى ها ،جوانمردى، مهربانى و هزارو يك نكته مثبت ، فقط اصرار به نمايش سياهى و نكبت است
البته فكر نمى كنم اين هجوم هدفمند به احساسات مردم ، اتفاقى باشه !
حيف فرصتهايى كه سيما از دست ميده، هم فرصت از دست ميده و هم مخاطب !
در سریال بوی باران علاوه بر مغایرت های حقوقی متعدد در رسیدگی به یک پرونده کیفری انفعال وبی خاصیتی قوه قضاییه و تمسخر اقتدار وکارایی ان فقدان مرجع تحقیق ولودگی بازپرس ترویج سیستم پیگیری شخصی قضایی وهرج ومرج حماقت بیش از حد بازپرس وصدها مشکل دیگر ربطی به من به عنوان یک پدر خانواده ندارد لاکن به عنوان کسی که تا کنون از ورود ماهواره به خانواده جلوگیری کرده ام دیگر حاضر نیستم روح و روان فرزندانم را در اختیار این مزخرفات اعصاب خرد کن قرار دهم این هم شاهکار دیگری بعد از سریال گاندو در تخریب اعتماد عمومی به کارایی نهادهای رسمی و ایجاد سرخوردگی عمومی در کارایی نظام است .واقعا اگر قوه قضاییه و نیروهای انتظامی و نهادهای رسمی هویت صنفی و حرفه ای داشته باشند نباید در مقابل این تخریب ها ساکت باشند مگر اینکه همانند سریال پلیس جوان قبل از انتخاب احمدی نژاد دنبال صید خرمهره از این آب گل آلود بجای مروارید باشند. از ویژگی های منحصر بفرد این دو سریال عادی نشان دادن وقتل وکشتار و عدم پی گیری آن و شکستن حریم شخصی در جهت نیل به اهداف مقدس تلقی شده توسط کارکترهای اصلی این دو سریال می باشد می باشد شاید هیچ رسانه معاندی نمی توانست به این خوبی از تخریب باورها و هویت ملی ومذهبی مخاطیان در بی اعتمادی به کارایی این نظام بر آید
وقتی خانم دکتر میرسه بالا سر جنازه شوهرش و آلت قتل رو میگره دستش و مثل دیوانه ها راه می افته تو خیابون چی میشه دیگه راجع به این سریال گفت؟؟؟ کدوم ابلهی همچین کاری می کنه؟!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
فقط نرگس محمدی و نویسنده و کارگردانش یک همچین کاری می کنند!