ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
نمک دریا اگر چناچه تصفیه شده باشه و فلزات مزاحم و آلوده آن از جمله فلزات سنیگن آن گرفته شده باشه که خیلی خوبه نمک طبیعی ترکیبی از سدیم و کلر هست در صورتی که نمک دریا ترکیب پتاسیم و کلر هست انچه برای فشارخون آسیب رسان و خطرناک هست همان یون سدیم هست بنابراین اگر نمک دریا تصفیه شده و فاقد الاینده باشه نه تنها مفید هست که یک جایگزین مناسبی برای برای نمک سدیمی و مشکلات فشار خونی ناشی از آن محسوب می شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
کسی را خواب باشد می توان بیدار کرد ولی کسی را که خودش را به خواب زده نه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
دلیل اصلی فشار خون ، روغن های صنعتیه نه نمک .. روغن های موجود در ایران بدون استثنا حاوی روغن پالمه که بسیار بدهضم و خطرناکه و باعث تصلب شراین و فشار خون و بیماری های قلبی و کبدی میشه .. اگه مصرف روغن را کلا قطع کنین یا به حداقل ممکن برسونین هیچوقت فشار خون و بیماری قلبی و کبدی نمیگیرین ..

قدیمی ها 120 سال عمر میکردن چون قدیم ها وجدان و شرف وجود داشت و روغن پالم را بعنوان روغن آفتابگردون به خوردشون نمیدادن !!!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
من خودم شاهدم که توی روستای ما قدیما مردم سنگ نمک طبیعی را خرد ومصرف میکردند نه خبری از فشار خون بود نه چیر دیگه.همه میدونند که قدیما از نمک بعنوان یک ماده گندزدا وضدعفونی کننده استفاده میشد ونمک طبیعی تاریخ مصرف هم نداره واگرنه توی طبیعت باید فاسد میشداما نمکی که الان بعنوان نمک یدداربه خورد مردم میدند همشون تاریخ مصرف دارند چون اصلا طبیعی نیستند بلکه ماد ه ایی به نام کلرید سدیم مردم میخورند.پس اصلا به این حرفهای وزارت بهداشت گوش ندید.دقیقا نان مردم رابه بهانه بهبود کیفیت با حذف سبوس بی خاصیت کردند واکثرمردم را دچار بیماریهای گوارش کردند.حالا بعضی نانوایها سبوس را بعنوان آپشن برای جلب مشتری قرار دادند.پس اگر چیز خوبی هست چرا حذفش کردند.