اظهار نظر در مورد هر موضوعی حزم و احتیاط لازم دارد. آبروی افراد دستمال کاغذی نیست که هر موقع لازم شد با آن بینی خود را پاک کنیم و بعد در سطل زباله بیندازیم . اگر با خودمان چنین رفتاری بشود می پسندیم ؟ ما کی بزرگ خواهیم شد ؟ رسانه ها کی به بلوغ خواهند رسید ؟ مگر هر مطلبی قابلیت انتشار دارد ؟ علی الخصوص وقتی که حیثیت افراد در میان است . چرا صبر نمی کنیم تا مسائل فرایند قانونی و کارشناسی خود را طی کنند و نتیجه را یک مرجع قانونی و بطور رسمی اعلام کند . این بدعت گذاری ها عاقبت خوشی در جامعه ندارد و درنهایت دود آن به چشم همه می رود . باید منصف بود و در مورد هر شنیده ای یا موضوعی تأمل کرد . قضاوت در تخصص قاضی با صلاحیت و عادل است . در مورد طراحی خودرو باید نظر کارشناسان سالم و متعهد و البته بی طرف را باید شنید . این یک موضوع فنی است و به تخصص نیاز دارد . نباید به خود اجازه دهیم در مورد هرچیزی نظر دهیم .
چه جالب، ناشناس ۱۲/۳۳ منم اون زمان در شرکت ساپکو بودم و میدیدم که در تمام شرکت ایرانخودر و شرکتهای تابعه چه رقابت و زیرآب زنی برای ماموریتهای خارج از کشور بود، آخه حق ماموریت رو به یورو میدادن و هر چی بیشتر لنگر مینداختن بیشتر یورو میگرفتن، هیچ کاری هم نمیکردن همه کارارو اروپایی ها میکردن
اقای منطقی وقتی خودروی طراحی شده در انگلیس و رد شده توسط تایوان با کد R7 در رقابتی غیر تخصصی به ارزش گزاف ۷ میلیون پوند خریداری میشود که نظر اولیه فرشنده به دور ریختن طرح بعلت رد شدن توسط خریدار اولیه و یا جبران حداکثر دومیلیون پوند هزینه طراحی بوده به سمند تبدیل میشود چرا برای باز طراحی یه صندوق عقب چند صد میلیون دلار هزینه داشته؟ نکند شما از تخصص بالاتری نسبت به صنعت انگلیس برخوردار بودید!!!
و امروز هم با تکرار دیکته دیگران حرف بزند! کدام محاسبات مجدد؟ کدام طراحی خط مجدد؟ کدامین تست ها؟ اصلا میدانید فرق فنی اس دی با پروژ معمولی در چیست؟
...
منطقی رو میشناسم. شاگردش بودم. مجموعا آدم کار بلدی است. در مورد ساخت هواپیمای ملی کاملا با او مخالفم و آن را امکان پذیر نمیدانم. ولی مجموعا در ایرانخودرو خوب کار کرد. مردم ایران خیلی بلندپرواز و توقعی هستند. یک دونه پیچ نساختند و فکر میکنند تولید ۲۰۶ صندوق دار در حد یک صافکاریه. کلا ۱۰ کشور در دنیا خودروساز اند و بقیه حرفی برای گفتن ندارند. در زمان دکتر منطقی با سمند و ۲۰۶ کمی از مونناژکاری صرف فاصله گرفته بودیم. ولی الان متاسفانه ۱۰ ساله پیشرفتی نداریم.
متاسفانه پارامترهای بسیار زیادی در وضعیت امروز صنعت خودروی کشور دخیل بودن و هستن. اینکه فقط و فقط به چند عامل نگاه کنیم کار درستی نیست و صرفا سطحی نگاه کردن هست. صنعت خودروی ما هم یکی از دیگر صنایع ما هست. اگه صنایع بومی شده نظامی رو کنار بزاریم، خدایی تو کدوم بخش پیشرفت قابل مشاهده ای داشته ایم. تازه صنایع نظامی هم به واسطه اینکه محرمانه هستن و عملا نتیجه تولیدات داخلی رو همانند صنعت خودرو نمیشه تست کرد و یا قابل مشاهده نستن رو باز باید با دیده تردید و یا با احتیاط نگاه کرد. اما نباید از حق بگذریم که صنایع نظامی ما یه سرو گردن بالاتر از دیگر صنایع ما هستش. دلیلش هم سرمایه گذاری های کلانی هست که صورت گرفته. از سرمایه گذاری نیروی انسانی گرفته تا مالی. اما در صنعتی مانند خودرو سازی ما چکار کردیم. درسته آقای منطقی که معنی صندوقدار کردن 206 این نیست که صرفا یه صندوق به 206 اضافه کنیم، اما خدایی دور از انصاف هست که قبول کنیم این صنعت خوب کار کرده. متاسفانه این صنعت خیلی وقته که به شکلی سیاسی شده و مسئولان سیاسی ما، جرات نمی کنند که تغییرات گسترده ای در آن ایجاد کنند. به چند دلیل. یک اینکه همین صنعت نابود و داغون با تولیداتی که به ارابه مرگ تشبیه می شوندف همچین بازاری داره که هر مدیری رو مجاب می کنه تا تولید رو به هر شکلی ادامه بده. دو چون وضعیت معیشت بخش زیادی از مردم کشور به این صنعت گره خودره، مدیران همیشه تا ترس و لرز به این صنعت نگاه می کنن. 3 وابستگی شدیدی که این صنعت به دیگر کشورها داره و ... خیلی از عوامل دیگه
جناب منطقی فرمودند ....قاعدتاً باید تمام پارامترهای خودرو بر این اساس تغییر کند.
بالا غیرتا محبت فرمایید چه پارامترهایی تغییر داده اید؟